czy czytacie??? - HYdE PaRK

Strona 2 z 4    [ Posty: 39 ]

Napisano: 03 wrz 2012, 20:28

tylko specjalista może jej pomóc
~do piksel

Napisano: 03 wrz 2012, 21:36

nie czytam od dawna
~a

Napisano: 08 wrz 2012, 20:08

raz przeczytałem - to jakiś de.bilizm
~klient

Napisano: 09 wrz 2012, 14:02

potrafię sama przeczytać to co mnie interesuje i nie muszę korzystać z wklejarstwa dzibar wraz z jej żałosnymi komentarzami i cytatami z biblii :-))))
~ala

Napisano: 09 wrz 2012, 15:06

Nie kompromituj się. Jeśli wiesz, że jej komentarze są żałosne to oznacza, że je czytasz. A jeśli ich nie czytasz a piszesz, że są żałosne to sama wystawiasz sobie jak najgorszą ocenę.

Prawda jest inna. Czytacie jej komentarze i bardzo was uwiera to, co się w nich znajduje z tego powodu:

https://niezalezna.pl/32673-psychicznie-uwiklani

Wystarczy jednak przyznać się przed samym sobą do swojego problemu, by rozpocząć etap zdrowienia. Z Życzeniami wszystkiego najlepszego -Olek
~droga alu

Napisano: 09 wrz 2012, 15:08

niezależna - buhahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
~hehehehehe

Napisano: 09 wrz 2012, 15:12

Bolączką PiSu jest sam Yaro. Poza tym to dobra partia.
~Adam

Napisano: 09 wrz 2012, 15:27

To jest oczywista oczywistość, że wcześniej czytałam jej pożal się boże komentarze i stąd moja opinia. Tobie to chyba trzeba napisać jak krowie na rowie żebyś mógł zrozumieć.
Co do niezależnej to hehehehehehehe..................
~do droga alu

Napisano: 09 wrz 2012, 22:37

Przestań niczym tchórz ukrywać się pod różnymi nickami chcąc sprawić wrażenie, ze jest was więcej. Najbardziej uczciwą osobą na tym forum jest dzibar, która jest zalogowana. Wracając do poprzedniego wątku to dziwna jakaś przypadłość gdy ktoś nie czyta czytając.

Pozdrawiam dzibar i dziękuję za konsekwentne wklejanie, bo po alergicznej reakcji niektórych widać, że trafiasz w sedno.

Do oszustki czy też oszusta, który plącze się w oświadczeniach; nie mam ci już nic więcej do napisania bo sam/a o sobie świadczysz. A fakt rzekomego wyśmiewania Niezależnej dowodzi jedynie iż jest ona faktycznie niezależna. Każda taka drwina jest wyrazem bezsilności. Bo albo posiada się uczciwe argumenty przeciwko czemuś lub komuś albo nie i wtedy pozostaje jedynie błazenada.
~droga alu

Napisano: 10 wrz 2012, 10:12

Jesteś w błędzie Herloku. W dużym błedzie. No ale tacy jak ty są specjalistami od teorii spiskowych. Powiem ci, że jest nas dużo i dlatego Yarkacz nie ma szans. Pozdrawiam!
~do droga alu

Strona 2 z 4    [ Posty: 39 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x