Skandaliczne zachowanie pracownicy mops! - HYdE PaRK

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 05 wrz 2012, 13:37

Powiedzccie mi co z tym zrobic- a wiec pracownica MOPS Nowy Sacz Renata.S - 28lat od jakiegos czasu nazwijmy to wprost pieprzy sie ze swoim kochankiem- zonatym prawie 60latkiem przy dzieciach po pijanemu w domu- mieszka w jednym pokoju z trojka dzieci! Dzieci poskarzyly mi sie ze to widzialy. Co teraz z tym zrobic? Wiem, ze jako wasza kolezanke- bo tez pracuje w mops bedziecie pewnie bronic ale czy dzieci powinny takie rzeczy ogladac??? Lata temu ogladaly jak ich ojciec znecal sie nad renata i nad nimi a teraz kolejne przezycia dla malych dzieci? co mam z tym zrobic?
~kuba

Napisano: 05 wrz 2012, 16:00

Niezłe z niej ziółko;)
~Adam

Napisano: 05 wrz 2012, 19:29

ty kuba możesz mieć kłopoty i to duże!!!!
~paragraf

Napisano: 05 wrz 2012, 20:19

jeśli Renata S. faktycznie istnieje to faktycznie Kuba licz się z konsekwencjami
swoją drogą ciekawotka - kuba nie wie co robić!!!!
~oko

Napisano: 05 wrz 2012, 20:21

z jakimi konsekwencjami- to prawda- ciocia i babcia potwierdza wszystko bo mieszkaja razem
~aga

Napisano: 05 wrz 2012, 20:46

wynikających z ochrony danych osobowych - nie można podawać żadnych danych, które mogą identyfikować osobę bez jej zgody - a tu jest imię (pełne) skrót nazwiska i wskazany z nazwy mops - to pozwala jak widać na pełną identyfikację (vide wpis powyżej) a takie działanie jest karalne
~paragraf

Napisano: 05 wrz 2012, 20:48

a jeszcze ochrona dobrego imienia - internet jest medium publicznym a info raz wstawione nie ginie

się kuba mocno zastanów i proś żeby to nie dotarło do zainteresowanej
~paragraf

Napisano: 05 wrz 2012, 21:01

poza tym - dopóki sąd nie wyda wyroku, nie tobie kuba publikować takie dane, brakuje tylko ulicy i kodu pocztowego

aga - ty też nie wiesz co robić tylko wypisujesz na forum??????
~oko

Napisano: 05 wrz 2012, 21:55

a etyka funkcjonariusza publicznego + tajemnica danych pracownika socjalnego?
~jan

Napisano: 05 wrz 2012, 22:18

kuba podaj swoje inicjały i wiek, tudzież miejsce pracy
~oko

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x