czy można pobierać świadczenie pielęgnacyjne na nowych zasadach będąc na zasiłku dla bezrobotnych?

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
Nutka
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

czy można pobierać świadczenie pielęgnacyjne na nowych zasadach będąc na zasiłku dla bezrobotnych?

Post autor: Nutka »

Po nowemu wydaje mi się że można, ale ale się upewnić.
;) „-Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś.”
~o~
VIP
Zajmuję się: ŚR
Kontakt:

Re: czy można pobierać świadczenie pielęgnacyjne na nowych zasadach będąc na zasiłku dla bezrobotnych?

Post autor: ~o~ »

Nam to nie przeszkadza....ale urząd pracy przypisze swój zasiłek do zwrotu za okres za jaki przyznano świadczenie pielęgnacyjne.
Nutka
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: czy można pobierać świadczenie pielęgnacyjne na nowych zasadach będąc na zasiłku dla bezrobotnych?

Post autor: Nutka »

naprawdę? Z ich strony nie może być zasiłek i SP?
;) „-Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś.”
Dimade
Praktykant
Zajmuję się: ŚR/FA
Kontakt:

Post autor: Dimade »

Nutka pisze: 17 cze 2025, 14:13 naprawdę? Z ich strony nie może być zasiłek i SP?
Nie, nie może ;)
ODPOWIEDZ