Pożal się ......... jakich mamy prawników .kronos79 pisze:Tak się składa że jestem.Gość pisze:Ale twoja opinia nie będzie brana pod uwagę, bo nie jesteś prawnikiem.
Pożal się ......... jakich mamy prawników .kronos79 pisze:Tak się składa że jestem.Gość pisze:Ale twoja opinia nie będzie brana pod uwagę, bo nie jesteś prawnikiem.
Skąd wiesz?m&m pisze:Nie rozciąga sie natomiast na bardziej skomplikowany system prawny.
Pozdrawiam!mireczka pisze:Iks Ty już zamilcz.
Bo to widać, słychać i czuć.Iks pisze:Skąd wiesz?m&m pisze:Nie rozciąga sie natomiast na bardziej skomplikowany system prawny.
W Sopocie już nie uchylają1aaa pisze:Poproszę o konkrety. Przyznać czy odmówić. Dlaczego w Sopocie uchylają?
Nie, nie jestem pewien. Ba, jestem przekonany, że przed WSA ma spore szanse na uzyskanie świadczenia. Ale dopiero i tylko tam.Gość pisze:Kronos to dobrze, pozwolisz, że zadam ci jedno pytanie, czy jesteś pewien, że opiekun osoby dorosłej jak teraz złoży o przyznanie świadczenia pielęgnacyjnego nie ma żadnych szans na pozytywny wyrok WSA.
kronos79 pisze:Nie, nie jestem pewien. Ba, jestem przekonany, że przed WSA ma spore szanse na uzyskanie świadczenia. Ale dopiero i tylko tam.Gość pisze:Kronos to dobrze, pozwolisz, że zadam ci jedno pytanie, czy jesteś pewien, że opiekun osoby dorosłej jak teraz złoży o przyznanie świadczenia pielęgnacyjnego nie ma żadnych szans na pozytywny wyrok WSA.