Czy syn gej albo córka lesba to wstyd i nieszczęście dla rodziców? - HYdE PaRK

Strona 1 z 4    [ Posty: 34 ]

Napisano: 28 lut 2013, 19:25

Poseł PiS Joachim Brudziński twierdzi że TAK. I że współczuje takim rodzicom. A wy jak uważacie?
~Adam

Napisano: 28 lut 2013, 20:00

taki syn lub corka to powod do dumy !

~dluznik

Napisano: 28 lut 2013, 20:18

życzę ci tego z całego serca i to do 7 pokolenia!
~oko

Napisano: 28 lut 2013, 20:50

przesadzilem troche, myslalem ze w ops to sami geje ....
~dłuznik

Napisano: 28 lut 2013, 21:01

2013-02-28 18:18
Re: Czy syn gej albo córka lesba to wstyd i nieszczęście dla rodziców?
wysłane przez ~oko dnia 2013-02-28 18:18:46

~oko

życzę ci tego z całego serca i to do 7 pokolenia!

~oko

Napisano: 28 lut 2013, 22:14

Ja nie wiem jakbym się zachował gdybym się dowiedział że moje dziecko jest homo. Pewnie bym potrzebował czasu na pogodzenie się z tym.
~Adam

Napisano: 28 lut 2013, 23:30

Mój syn jest gejem. Dowiedziałam się o tym 4 lata temu od jego kolegi.Przeżyłam szok. Przepłakałam wiele nocy i dni .Nie mogłam i do dzis nie mogę zrozumieć dlaczego to mój syn, z jakiego powodu?. Cóż mogłam i mogę zrobić jako matka?Tylko zaakceptować. Kocham mojego syna . To jest moje dziecko, a własne dziecko matka kocha miłością bezwarunkową.
Mój syn jest dobrym, młodym , zdolnym człowiekiem, a to że jest gejem nie umniejsza mu jego wartości jako człowieka.
Nie jest to dla mnie matki ani szczęście , ani nieszczęście, chociaż w Polsce ludziom ,,homo\" ,jak i ich rodzinom jest bardzo trudno żyć.

do oko~
Nawet nie masz pojęcia co moze jeszcze spotkac twoje dziecko i kim /czym moze jeszcze być? Zastanów się jakie zyczenia przekazujesz.Uważaj by nie odwróciły się dla Ciebie.
~matka

Napisano: 28 lut 2013, 23:39

Mądre słowa ale to nie łatwe w naszym społeczeństwie bowiem liczymy się ze środowiskiem lokalnym. Ważne co ludzie powiedzą.
~Adam

Napisano: 28 lut 2013, 23:47

Powodem do wstydu to są tak puści rodzice, którzy kochaja lub nie tylko w zalezności od tego z kim są w łóżku ich dzieci, ech, ciemnota.
~widze cię

Napisano: 01 mar 2013, 7:01

a dlaczego mnie atakujesz? ja akurat cię rozumiem, każdemu kto obraża i nabija się z gejów, Grodzkiej, upośledzonych umysłowo itp życzę aby sami na sobie przerobili problem może coś wtedy do n ich dotrze?
~oko do matki

Strona 1 z 4    [ Posty: 34 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem