Dlaczego Adama zwolniono z OPS? - HYdE PaRK

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 28 lut 2013, 15:33

Rażące zaniedbabie obowiązków pracowniczych? Przywłaszczenie środków finansoowych? Czy może spożywanie alkoholu w pracy, bo nałóg zrobił swoje?
~ważniak

Napisano: 28 lut 2013, 15:38

A czemu pytasz? Z tego co wiem zmienił pracę i wcale nie został zwolniony.
~zaiste

Napisano: 28 lut 2013, 15:45

z tego co mówił...
~p

Napisano: 28 lut 2013, 18:41

Jakie kurna zwolnienie?!
Ile razy mam tłumaczyć jak to było.
Ja pier.dolę ludzie.
~Adam

Napisano: 28 lut 2013, 18:59

zbity py.sk wyleciałeś pewnie he he??
~Na

Napisano: 28 lut 2013, 19:02

Niech ci wisi. Mam dyscyplinarkę i proces w sądzie o niesubordynację. Pobiłem dyrektorkę i oplułem klienta. Potem pobiłem kierowniczkę bejsbolem i rozwaliłem jej monitor na głowie.
~Adam

Napisano: 01 mar 2013, 10:59

A mnie się wydaje że Adasiowi po prostu nie przedłużyli umowę o pracę. A dlaczego ??? Bo moim zdaniem Adaś nie nadaje się do tej pracy, zero empatii i co robi Adaś??? zmienił pracę niby jest zadowolony z nowej pracy, a odwiedza forum ops żeby z zazdrości szkalować innych, którzy są złi nic nie robią ale dalej pracują w ops. A biedny Adaś niestety już nie pracuje.
Trochę szkoda mi tego chłopaka, bo tak sie nie zachowuje człowiek ktory znalazł pracę z której jest zadowolony.
Tylko dzięki temu przygł..owi to forum zeszło na psy odeszło z niego wielu wartosciowych ludzi.
~basia

Napisano: 01 mar 2013, 11:14

a co sobą reprezentuje ważniak który zakłada posty na temat Adama? po co? ciągnie to forum w dół
~do powyżej

Napisano: 01 mar 2013, 11:17

Nie da się już pociągnąć tego forum w dół bo już jest na dnie.
~ważniak

Napisano: 01 mar 2013, 11:56

Myślę, że Adaś, to takie coś w rodzaju agenta. Chodzi po forach, prowokuje, miesza. Taki już jego los. Ale praca chyba nieźle płatna.
~ia

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem