Czy u Was Pracownicy Socjalni spędzają 50 % czasu w terenie? Proszę o szczere odpowiedzi !!! - Dodatek 250zł

Strona 5 z 9    [ Posty: 89 ]

Napisano: 28 maja 2007, 16:12

Nie. Jest nas łącznie z kierownikiem 3 etaty. Robimy prócz pomocy społecznej: SR,ZA, Prace społ. Użyt., dodatki mieszkaniowe,Komisję Rozw. Probl.Alkohol. oraz inne sprawy, których inni nie chcą !! Jak byż 50 % w terenie? Kiedy?
~ars

Napisano: 29 maja 2007, 13:58

Przecież w ustawie nie ma już zapisu, że mamy być 50% czasu w terenie.
~zoja

Napisano: 30 maja 2007, 12:39

ja pracuję na 1/2 etatu pracownika z 2300 mieszkańców a 1/2 etatu księgowej a dodatki mam po połowie i nic do powiedzenia.Nie wiem gdzie jest sprawiedliwość .
~zarobiona

Napisano: 05 cze 2007, 14:31

Oczywiście, że nie.
~asia

Napisano: 29 cze 2007, 23:30

Lubie Ronaldinho i Barce i Lecha!
~ktos

Napisano: 29 cze 2007, 23:30

Lubie Ronaldinho i Barce i Lecha!
~ktos

Napisano: 29 cze 2007, 23:31

Lubier Barce I lECHA POZNAN!Nie zaszkodzi mi w tym zande...dupereleee z OPS!!!!!!!!!!!!!!Walcie sie!!
~ktos

Napisano: 20 lip 2007, 17:10

no właśnie też pracujemy
tak jak ars , i jakim cudem 50% w terenie ?
~[uzytkownik usuniety]

Napisano: 22 lip 2007, 19:15

Współczuję tym pracownikom soc. którzy oprócz pomocy sp. muszą jeszcze robić dod.m., św.rodz, zal. itp. U nas w ośrodku prac.socj. są jak święte krowy, robią tylko wywiady (dec.w sekcji św) no i oczywiście osławioną pracę socjalną a kontraktów tyle co kot napłakał. Nikt nie ma pomysła jak sprawdzić efekty tej pracy soc. bo to takie \"niewymierne\" więc chodzą w blasku tego czegoś niewymiernego i jeszcze płacza że nisko zarabiają a tyle się od nich oczekuje!!!! doprawdy biedaczki!! A gdyby tak poszli do świadczeń rodzinnych zamiast na urlopik ? Może zaczęliby szanować pracę innych osób co ?
~Kevin

Napisano: 23 lip 2007, 17:02

Z OBSREWACJI PRACOWNIKOW W MOIM OśRODKU DOCHODZE DO WNIOSKU ZE OBIJAJA SIE NA CALEGO NIE W PROWADZAJA ICH WCALE DO POMOSTU BO JEST OD TEGO INNA OSOBA ZDAżA SIE żE ZAMIAST PRACOWAć W TERENIE TO IDA DO DOMU JUż ICH SłUCHAć NIE MOżNA ALE JUż NIEDłUGO POKAżE IM CO TO JEST PRACA W TERENIE I NADAL MOWIA żE PRACUJA CIęZKO TYLKO WYWIADY PISZA Z ZA BIóRKA śMIAć MI SIE CHCE.
~Paweł

Strona 5 z 9    [ Posty: 89 ]

Oprócz Czy u Was Pracownicy Socjalni spędzają 50 % czasu w terenie? Proszę o szczere odpowiedzi !!! - Dodatek 250zł przeczytaj również:

teren
pieczątka
dodatkowy urlop
dodatek 250 i praca przy projekcie
pcpr zmiany kryteriow o dochodach
od kiedy podwyżki?
wynagrodzenie za prace w projekcie
dodatek 250 zł
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x