masz rację, leci z prędkością ponaddźwiękową haha, oglądamy się za siebie, wspominamy nasze maleństwa a widzimy już dorastające, a my młodniejemy przy nich,
pozdrawiam Cię ślicznotko, z dnia na dzień jesteś coraz piękniejsza, ech zagalopowałem się haha, ale wybacz mi, bo bardzo Cię lubię, miłego wieczoru
poczytaj sobie budog z kim piszesz bo ja myśle ze ania angel ccccccc to jedna i ta sama osoba tylko za kazdym razem jak cos chce napisac to zmieni sobie nazwe a póxniej trudno dojsc kto pisal zenada
KIEDYŚ I KOCHAŁAM I WIERZYLAM, PRZESZŁOI MI JAK OKAZAŁO SIĘ ŻE MUSZE SPROSTAĆ SAMA OPIECE I WYCHOWANIU DWOJGA DZIEWCI W TYM JEDNO NIEWIDOME A DRUGIE NIEDOWIDZACE (BEZ WSKAZAŃ GENETYCZNYCH) Z WIECZMNJE PODBITYMI OCZYMA I ZŁAMANYM NOSEM, TERAZ JESTEM SAMA CZASAMI PRZYMIERAMY GLODEM, MAMY ORZECZONĄ EKSMISJĘ DO NORY BEZ ŁAZIENKI Z ZAGRZYBIAŁYM WYCHODKIEM ZXAMIERZAM POTRUĆ POTOMSTWO I SKONCZYĆ Z SOBĄ BO BRAKUJE MI JUZ I SIŁY I CHĘCI WALKI O BYT OT CVAŁA HISTORIA MOJEJ MILOŚCI ....A BARDZO KOCHAŁAM SWOJEGO EX-MĘŻA, KTÓRY NAWET POTRAQFIŁ MOLESTOWAC SEKSUALNIE STARSZĄ CÓRKĘ - DZIECI KOCHAM, KOCHAM, KOCHAM ,ALE NIE WIDZĘ DLA NAS ŻADNEJ PRZYSZLOŚCI I ZAMIERZAM TO ZAKOŃCZYĆ
~nmnmmnmn jak masz ochotę pogadać to mój adres [email protected] i nie kończ kochana nie kończ !!!!!! życie bywa cudowne , są w życiu piękne chwile dla których warto żyć , Ty musisz dla swoich dzieciaków ! wiem czasami jest zafajdanie i wszystkiego się odechciewa , ufff dobrze że skończył się ten zafajdany weekend , był gorszy niż cały tydzień , jutro zaczyna się nowy może będzie trochę lepszy , napisz do mnie koniecznie , może coś poradzimy
~zenada , skąd pomysł na takie zapytanie ? dlaczego to Cię interesuje ? jesteś przyjacielem buldoga , czy to jakaś prowokacja ? odpowiadam : nigdy nie pisałam pod nickiem ccccccc , reszta się zgadza i nigdy się z tym nie kryłam więc nie widzę w tym nic żenującego , jeśli Cię to interesuje pisze zazwyczaj pod swoim prawdziwym imieniem , moje imię to Anna , a buldoga lubię od dawna , pozdrawiam