czy wierzycie w prawdziwą miłość ?? ;) - HYdE PaRK

Strona 6 z 13    [ Posty: 124 ]

Napisano: 06 maja 2009, 19:24

Nic nie mam ugotowane, ale w głowie coś siedzi , nie wiem co to jest może zauroczenie nie wiem . Widzę jakim jesteś \"wariatem\", zupełnie inny niż ja, pod każdym względem dwa różne światy wiesz co mam na myśli , może choćby z tego powodu powinnam kupić sobie duży młotek i się nim puknąć w łeb , żeby sobie wybić to i owo . Nie wiem czy to chciałeś żeby napisać tylko mogę się domyślać , to moja odpowiedź, jak masz jeszcze pytania to proszę bardzo tylko bez dziwnych podchodów . Proszę się nie śmiać , to co napisałam to i tak dużo jak na mnie , nie było łatwo .
zibuś aniołek nie no tu poleciałeś nie ma co
~angel

Napisano: 07 maja 2009, 10:03

Jakże mógłbym śmiać się z pięknego aniołka. Miła kruszynko młotka nie kupuj, lepiej daj mi swoje namiary to się odezwę, nie obawiaj się bo mnie rozpoznasz, że to jestem ten właściwy, pamiętasz PJ, jest gdzieś blisko to pozdrówko, a dla Ciebie muśnięcie warg tak delikatne jak dzisiejsze wschodzące słoneczko ogrzewające nasz anielskie duszyczki.
~zibi

Napisano: 07 maja 2009, 13:29

no ładnie \"aniołku\" ...
~angel

Napisano: 07 maja 2009, 20:43

Był , był bardzo blisko siedzimy twarzą w twarz , jest nas więcej i wszyscy razem , jak i co mam mu powiedzieć? Jednak się przekonałam że męska solidarność górą . Coś gdzieś można znaleźć ale nie kamerki tu się nie dam nabrać ha:) Jakie namiary ? Już teraz zobacz co piszesz wariacie , na forum gdzie wszyscy mogą czytać to co będziesz wtedy pisał/mówił ? Oj nie wiem . Strasznie jesteś zmienny nie wiadomo czego się spodziewać, raz słodki i wyrozumiały za chwilę wariat . I idealizujesz , mocno, pisałam już jestem przeciętna żaden piękny aniołek , nie ma się czym zachwycać , oj szaleńcu , wiesz jak Cię lubię ? i za choinkę nie potrafię tego wytłumaczyć :)
~angel

Napisano: 07 maja 2009, 23:41

nie gadajcie tyle tylko czas na dzidziusia buahahaha
~buldog

Napisano: 08 maja 2009, 12:36

buldog brutalu bądź cicho ! no :) pozdr. :)
~angel

Napisano: 08 maja 2009, 14:35

no dobrze już cicho buahaha
~buldog

Napisano: 08 maja 2009, 17:55

hej Słońce obraziłeś się ? znowu coś palnełam , przepraszam wszystko co do tej pory było bardzo miłe , może za miłe i spadło na mnie jak grom , nie spodziewałam się i trudno mi uwierzyć , potrzebuje czasu żeby ochłonąć i tyle nie gniewaj się . no chyba że chodzi o to że jestem przeciętna to nie ma sprawy , pozdr
~angel

Napisano: 09 maja 2009, 23:01

zibi ta oferma ma podane na tacy a coś nie pisze, skrobnij swój kontakcik to Cię pocieszę, na przytulenie zawsze możesz liczyć
~buldog

Napisano: 09 maja 2009, 23:26

;)
~buldog

Strona 6 z 13    [ Posty: 124 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x