czy Zespół może
Re: czy Zespół może
no widzi pan.Nie wyłączyłam nawet e-moitok - sama z siebie się śmieję..
Mówiłem do Pani a Pani miała słuchawki na uszach;) ładnie to tak....? zatem kolorowych snów Pani życzę..
Ps. Cała przyjemnośc po mojej stronie... Świetnie Pani tańczy i..... lubię uśmiechniete oczy i zagryzione usta
będę mówił cichutkooo żeby Pani nie obudzić.. Włosy na swoim miejscu już więc napewno Pani zasypia już:)

Ps. Cała przyjemnośc po mojej stronie... Świetnie Pani tańczy i..... lubię uśmiechniete oczy i zagryzione usta

nie zgadzam się. ! :cry: :cry: :!:
ja czytam co pan do mnie mówi. Słyszę i czytam poprzez muzykę.
kurcze.! Dlaczego pana tu nie ma? dlaczego :)
Pan wie - że// :roll:
ja czytam co pan do mnie mówi. Słyszę i czytam poprzez muzykę.
kurcze.! Dlaczego pana tu nie ma? dlaczego :)
Pan wie - że// :roll:
Wierzę:) prosze spac spokojnie nic Pani nie grozi... Jestem Tam:) proszę wierzyc, jestem...
Ps. że...?:) że chce się Pani Spać? wiem:) proszę pozwolic że zostanę tak na wszelki wypadek gdyby np. trzeba było znowu włosy przesunąc:)

Ps. że...?:) że chce się Pani Spać? wiem:) proszę pozwolic że zostanę tak na wszelki wypadek gdyby np. trzeba było znowu włosy przesunąc:)
O nie ....Nie.Rozmawiajmy. Nie ma mowy.
Ale w sytaucji, mnie Pan postawił ?
Nie wiem jak Panu to powiedzieć . Wstydzę się.
( Wszak czyta nas "Polska " czyli pana kraj;)
zapytam jednak : aleeeeee kiedyyyy w końcu to Pan ze mną zatańczyyyyyyyyyyyyyy???????????
Ale w sytaucji, mnie Pan postawił ?
Nie wiem jak Panu to powiedzieć . Wstydzę się.

zapytam jednak : aleeeeee kiedyyyy w końcu to Pan ze mną zatańczyyyyyyyyyyyyyy???????????

Jest jeszcze opcja e-mail:) cały mój kraj nie musi wiedzieć kiedy tańczymy i w jakim tempie:)
Zaczekam aż.... w Pani głowie zagra nuta która powie..... ,,to jest ten taniec Pani Emilko... nic nie mów tylko Tańcz:)" póki co prosze Panią nie przerywać melodii która trwa...
Zaczekam aż.... w Pani głowie zagra nuta która powie..... ,,to jest ten taniec Pani Emilko... nic nie mów tylko Tańcz:)" póki co prosze Panią nie przerywać melodii która trwa...

zapraszam więc ;) Pana . Mówię poważnie ...jak nigdy dotąd.
mój adres: [email protected]- będzie mi bardzo miło gościć Pana wśród znajomych.
Do rana mam przeczytać " Przemoc z perspektywy kobiet osadzonych w areszcie " -proszę więc zaprzątać mi ten czas inaczej..Rozmowę rekrutacyjną i tak zaliczę. Wiem to.
czekam i nie przerywam melodii..wręcz przeciwnie..mam czas.
Emilka. Czyli ta Pana Emilka.;)
mój adres: [email protected]- będzie mi bardzo miło gościć Pana wśród znajomych.
Do rana mam przeczytać " Przemoc z perspektywy kobiet osadzonych w areszcie " -proszę więc zaprzątać mi ten czas inaczej..Rozmowę rekrutacyjną i tak zaliczę. Wiem to.
czekam i nie przerywam melodii..wręcz przeciwnie..mam czas.
Emilka. Czyli ta Pana Emilka.;)
zatem i mi będzie niezmierni miło:) od tej pory tańczymy na innej sali:)
Ja ubrałam bucika, którego zgubiłam na schodach..Pan go znalazł.
pasuje jak ulał.
Czy można zatem prosić do tańca..?
pasuje jak ulał.
Czy można zatem prosić do tańca..?
Oprócz czy Zespół może - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny przeczytaj również:
program osłonowy
Jerry i Ex pomocy problem z przewodniczącym Zi
Upowaznienie do przetwarzania danych
protokół
Podajcie proszę przykłady Dobrych Praktyk - działań w zakresie przeciwdziałania przemocy w rodzinie :)
co zrobić
diagnoza rodziny początkowa i końcowa
N-ka A wersja elektroniczna
kontakt-praca z rodziną w której dochodzi do przemocy
Włączcie Trójkę!
Grupa robocza </=/> przewodniczący ZI
anonimowe zgłoszenie
Co dalej ze sprawcą?
Zespoły interdyscyplinarne ds. przeciwdziałania przemocy w rodzinie i grupy robocze w Małopolsce
zasiłek chorobowy
informacja o zakończeniu.