darmowe plansze f.h.Cosinus Zabrze - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 20 sty 2017, 13:29

Zdecydowanie NIE POLECAM. Piszę, jako przedsiębiorca. Pani, która próbuje uzyskać pomoc od firmy jest niemiła, nie umie wyjaśnić na czym polega pomoc w zakupie "pomocy dydaktycznych", wręcz zniechęca. Po krótkiej rozmowie strwierdza, że nie będzie na mnie tracić czasu :) Najgorsze jest to, że moja dociekliwa natura spowodowała, iż zadzwoniłam do Ośrodka do którego miałyby trafić rzekome "pomoce dydaktyczne" i nikt nic nie wie o żadnych materiałach! OSZUSTWO!
Justyna_Kleszczele

Napisano: 02 lut 2017, 16:16

Firma Cosinus zadzwoniła do przedsiębiorców Miastka podając się za pracownika Biblioteki Publicznej prosząc o dofinansowanie na książki. Potem wysyłała faktury do opłacenia. Po zebraniu środków miała przekazać materiały bibilotece. Okazało się, że Dyrektor Bibblioteki nic nie wie na ten temat !
ola2

Napisano: 13 wrz 2021, 13:54

Poproszę o numer telefonu tej drugiej firmy. Mój adres: [email protected]
Aftyka
Praktykant
Od: 13 wrz 2021, 13:50
Zajmuję się: Kajakarstwo

Napisano: 13 wrz 2021, 13:57

~aga pisze:
20 lut 2014, 16:39
znam lepszą firmę również z Zabrza która działa na tej samej zasadzie, z tym że są tańsi i nie naciągają tak bardzo tych ludzi. Cosinus zaproponował mi kilka książek za 900 zł a za ta samą cenę otrzymałam więcej i podejrzewam ze o wiele lepsze :) jak ktoś chce numer służe pomocą :))
Czy mogę prosic o nr tel tej drugiej firmy na adres : [email protected]
Aftyka
Praktykant
Od: 13 wrz 2021, 13:50
Zajmuję się: Kajakarstwo

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x