Decyzja fa dla ksiegowości

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
ODPOWIEDZ
Ola333

Decyzja fa dla ksiegowości

Post autor: Ola333 »

Witam! czy pracownik zajmujący się FA musi przekazywać 1 egzemplarz decyzji o przyznaniu alimentów do księgowości, czy wystarczą wydruki na podstawie których księguję?
gumi

Re: Decyzja fa dla ksiegowości

Post autor: gumi »

ja nie mam decyzji, księguję co miesiąc na podstawie wydruków od pracowników merytorycznych
Ola333

Post autor: Ola333 »

Do gumi
A jak wygląda ten wydruk (przypis czy stan należności) też robią na programie zeto, bo u mnie ja mogę tylko księgować decyzje automatycznie gdy zatwierdzam listy wypłat, u mnie pracownik merytoryczny nie wie jaki zrobić wydruk?
Ewka~~

Post autor: Ewka~~ »

Ja też mam ZETO i pracownik merytoryczny drukuje mi przypis należności dł. alimentacyjnych co m-c w dniu wypłaty FA do zaksięgowania przypisu.
Ola II

Post autor: Ola II »

Sygnity tez robi przypis należności dla dłużników. Księguje na podstawie tego wydruku po każdej wypłacie.
OLA I

Post autor: OLA I »

OLA II czyli jeśli w miesiącu jest 6 wypłat to robisz 6 PK z księgowaniem przypisu?
Ola II

Post autor: Ola II »

Tak
gumi

Post autor: gumi »

mi pracownik daje co miesiąc wydruk z programu Nemezis: należności dłużników alimentacyjnych od np. 01-06-2014 do 30.06.2014 wg gmin, i ja tak sobie to rozbijam według procentów i księguję.
Karola_1
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Karola_1 »

ja też dostaję od pracownika merytorycznego tabelkę z excela - przypis należności FA z podziałem na prawidłowe dla każdego dłużnika procentowe podziały
ODPOWIEDZ