Decyzja fa dla ksiegowości
Decyzja fa dla ksiegowości
Witam! czy pracownik zajmujący się FA musi przekazywać 1 egzemplarz decyzji o przyznaniu alimentów do księgowości, czy wystarczą wydruki na podstawie których księguję?
Re: Decyzja fa dla ksiegowości
ja nie mam decyzji, księguję co miesiąc na podstawie wydruków od pracowników merytorycznych
Do gumi
A jak wygląda ten wydruk (przypis czy stan należności) też robią na programie zeto, bo u mnie ja mogę tylko księgować decyzje automatycznie gdy zatwierdzam listy wypłat, u mnie pracownik merytoryczny nie wie jaki zrobić wydruk?
A jak wygląda ten wydruk (przypis czy stan należności) też robią na programie zeto, bo u mnie ja mogę tylko księgować decyzje automatycznie gdy zatwierdzam listy wypłat, u mnie pracownik merytoryczny nie wie jaki zrobić wydruk?
Ja też mam ZETO i pracownik merytoryczny drukuje mi przypis należności dł. alimentacyjnych co m-c w dniu wypłaty FA do zaksięgowania przypisu.
Sygnity tez robi przypis należności dla dłużników. Księguje na podstawie tego wydruku po każdej wypłacie.
OLA II czyli jeśli w miesiącu jest 6 wypłat to robisz 6 PK z księgowaniem przypisu?
mi pracownik daje co miesiąc wydruk z programu Nemezis: należności dłużników alimentacyjnych od np. 01-06-2014 do 30.06.2014 wg gmin, i ja tak sobie to rozbijam według procentów i księguję.
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja też dostaję od pracownika merytorycznego tabelkę z excela - przypis należności FA z podziałem na prawidłowe dla każdego dłużnika procentowe podziały
Oprócz Decyzja fa dla ksiegowości - Księgowość przeczytaj również:
F-RY w 1 dzienniku zapłataw 2
Sredni okres pobierania świadczenia WD1/G/2014/1/II kw
jak to zrobić
Tabelka do 11.07 - dotacja celowa
Co zrobić, gdy Wojewoda nie przelał śr. na dodatki energ?
zamknięcie konta bankowego POKL
RB-28NWS
kto mógłby przesłać politykę rach. dla projektu POKL
należność czy zobowiązanie - pomocy
chorobowe
nienal. pobrane świadcz. w jakich RB wykazać?
koszty upomnienia dłużnicy alimentacyjni
Spr. Rb28S
Ksiegowanie przypis
Rb-N ratunku....
3% od zasiłków dla opiekunów i składek ZUS