DECYZJA ODPŁATNOŚCI RODZINY ZA DPS
DECYZJA ODPŁATNOŚCI RODZINY ZA DPS
Pilnie potrzebuje decyzję odpłatności rodziny za DPS
Re: DECYZJA ODPŁATNOŚCI RODZINY ZA DPS
zgodnie z art.103 ust. 2 o pomocy społecznej ustawodawca przewidział wyłącznie formę umowy cywilnoprawnej do ustalenia wysokosci opłaty za pobyt w DPS, a ja mam zrobic decyzję .
Jeśli ktoś z Was przerabiał decyzję ws. odpłatności Rodziny za pobyt za DPS to poprszę o wzór.
Jeśli ktoś z Was przerabiał decyzję ws. odpłatności Rodziny za pobyt za DPS to poprszę o wzór.
ale czemu decyzja ma być umowa, jeśli rodzina na oświadczeniu napisze ci że nie chce to wtedy twój radca prawny powinien zgłosić wniosek do sądu.
wiem, ze powinna być umowa, ale mam zrobić też decyzje 
A radcy prawnego nie mamy w osrodku:(

A radcy prawnego nie mamy w osrodku:(
hm... to masz problem hm... to najpierw zawiadomienie o wszczęściu zrób... i że strony mają tam 3 albo 7 dni od otrzymania zwrotki zapoznać się z aktami sprawy a potem zgodnie z art. 61 ust. 1 ust. 2 i 3 potem kodeks postępowania 104 bez 108 i ich zobowiązuj, ale od miesiąca w którym wydajesz decyzje.
POWODZENIA
gorzej jak się odwołają...
POWODZENIA

Oprócz DECYZJA ODPŁATNOŚCI RODZINY ZA DPS - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze przeczytaj również:
zgon mieszkańca a emerytura
odpłatność za DPS
szkolenia
wolne miejsca
zas.okresowy
decycja DPS w Pomoście
ZOL - świadczenie pielęgnacyjne
wolne miejsca w Domu Pomocy Społecznej w Pleszewie dla przewlekle psychicznie chorych (mężczyzn)
dps a alimentacja
dziecko w dps
praca magistra fizjoterapii w dps
pracownik socjalny w ZOL
Na podstawie którego postanowienia kierować do DPS
sac sprawozdanie MPIPS 05 za 2012
Decyzja dot. odpłatności
wolne miejsce