sac sprawozdanie MPIPS 05 za 2012

Wybrane tematy:
odpłatność za DPS - żyjące dzieci i wnuki Odpłatność za DPS sposób nalicznia świadczenie ratownicze- mieszkaniec DPS Ustalenie odpłatności DPS - stare zasady Decyzja OPS mam płacić a z czego mam żyć Wywiady alimentacyjne u dzieci
~iza

sac sprawozdanie MPIPS 05 za 2012

Post autor: ~iza »

czy wysylał juz ktos sprawodanie? bo podczas przekazywania wyskakuje mi błąd o tresci: Nie udało się umieścić wyników sprawdzania poprawności reguł w bazie danych.?????
~iza

Re: sac sprawozdanie MPIPS 05 za 2012

????????????
~Natalia

Post autor: ~Natalia »

Mi poszło bez problemu
~iza

Mi juz też :)
~Ed

Post autor: ~Ed »

Dziewczyny! Powinnyście wiedzieć, że nie zaczyna się zdania od mi.
~Krysia

Post autor: ~Krysia »

A nie mówiłam Ci
~pracownik socjalny

Post autor: ~pracownik socjalny »

O jakim sprawozdaniu piszecie? Pracuje w DPS, który powstał w 2012 r. i jeszcze nie orientuje się zbytnio w tej materii
~kora

Post autor: ~kora »

mam pytanie w sparwozdaniu w rubryce pełna odpłatność za pobyt w DPS dla osób pzrybyłych przed 01.01.2004r co wpisujecie , osobę , która ponosi odpłatność większą niż 200 % kryterium dochodowego , czy odpłatność faktycznie ile wynosi koszt utrzymania ?
~anna

Post autor: ~anna »

Ja nie miałam z nim problemu, poszło sprawnie. Może coś robisz nie tak.
~kora

Post autor: ~kora »

mam pytanie w sparwozdaniu w rubryce pełna odpłatność za pobyt w DPS dla osób pzrybyłych przed 01.01.2004r co wpisujecie , osobę , która ponosi odpłatność większą niż 200 % kryterium dochodowego , czy odpłatność faktycznie ile wynosi koszt utrzymania ?
ODPOWIEDZ