sac sprawozdanie MPIPS 05 za 2012
sac sprawozdanie MPIPS 05 za 2012
czy wysylał juz ktos sprawodanie? bo podczas przekazywania wyskakuje mi błąd o tresci: Nie udało się umieścić wyników sprawdzania poprawności reguł w bazie danych.?????
Re: sac sprawozdanie MPIPS 05 za 2012
Dziewczyny! Powinnyście wiedzieć, że nie zaczyna się zdania od mi.
O jakim sprawozdaniu piszecie? Pracuje w DPS, który powstał w 2012 r. i jeszcze nie orientuje się zbytnio w tej materii
mam pytanie w sparwozdaniu w rubryce pełna odpłatność za pobyt w DPS dla osób pzrybyłych przed 01.01.2004r co wpisujecie , osobę , która ponosi odpłatność większą niż 200 % kryterium dochodowego , czy odpłatność faktycznie ile wynosi koszt utrzymania ?
Ja nie miałam z nim problemu, poszło sprawnie. Może coś robisz nie tak.
mam pytanie w sparwozdaniu w rubryce pełna odpłatność za pobyt w DPS dla osób pzrybyłych przed 01.01.2004r co wpisujecie , osobę , która ponosi odpłatność większą niż 200 % kryterium dochodowego , czy odpłatność faktycznie ile wynosi koszt utrzymania ?
Oprócz sac sprawozdanie MPIPS 05 za 2012 - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze przeczytaj również:
ZOL - świadczenie pielęgnacyjne
wolne miejsca w Domu Pomocy Społecznej w Pleszewie dla przewlekle psychicznie chorych (mężczyzn)
DECYZJA ODPŁATNOŚCI RODZINY ZA DPS
dps a alimentacja
dziecko w dps
praca magistra fizjoterapii w dps
pracownik socjalny w ZOL
Na podstawie którego postanowienia kierować do DPS
Decyzja dot. odpłatności
wolne miejsce
opiekun medyczny
Doręczenie decyzji administracyjnej – biała i żółta zwrotka
odwołanie
KRAKÓW - LIKWIDUJA DPS