D E C Y Z J A
Na podstawie art. 2, art. 3, art. 5, art. 6, art. 6a, art. 7 ust. 1, oraz 1a, art. 8 ustawy z dnia 21 czerwca 2001r. o dodatkach mieszkaniowych (Dz. U. z 2021r. poz. 2021), art. 104 i art. 107 Kodeksu postępowania administracyjnego (Dz. U. z 2021r. poz. 735 z późn. zm.), oraz na podstawie uchwały nr Rady Miejskiej w ........... z dnia .....r., w sprawie określenia wzoru wniosku o przyznanie dodatku mieszkaniowego, oraz wzoru deklaracji o dochodach gospodarstwa domowego po rozpatrzeniu wniosku w sprawie przyznania dodatku mieszkaniowego
PRZYZNAJĘ Pani: .....
Czy jest ok zapis ?
Czy może coś należy poprawić?
DECYZJA podstaw prawna
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Dm
- Kontakt:
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: DM/DE/Stypendia szkolne
- Kontakt:
Re: DECYZJA podstaw prawna
Tak chyba też może być, choć ja do każdej sprawy daję szczegółowo podstawę prawną (ustępy, punkty itd. w zależności od sprawy).
-
- Stażysta
- Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe, energetyczne, kadry
- Kontakt:
ja nie podaję podstawy prawnej w sprawie określenia wzoru wniosku o przyznanie dodatku mieszkaniowego, oraz wzoru deklaracji o dochodach gospodarstwa domowego
do decyzji

-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
ja też nie podaje tego...pracownik dmie2021 pisze: 23 cze 2022, 13:33 ja nie podaję podstawy prawnej w sprawie określenia wzoru wniosku o przyznanie dodatku mieszkaniowego, oraz wzoru deklaracji o dochodach gospodarstwa domowegodo decyzji

-
- Starszy referent
- Kontakt:
i co jest ok ?
-
- Referent
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe
- Kontakt:
Bardzo prosze o przesłanie wzoru Waszej decyzji o przyznanie dodatku mieszkaniowego, chce porównac czy czegos w naszej nie brakuje - chodzi mi głownie o uzasadnienie
[email protected]
[email protected]
-
- Starszy referent
- Kontakt:
fajnie by było, dać jako załącznik chętnych będzie więcejMikolaze pisze: 16 wrz 2022, 10:04 Bardzo prosze o przesłanie wzoru Waszej decyzji o przyznanie dodatku mieszkaniowego, chce porównac czy czegos w naszej nie brakuje - chodzi mi głownie o uzasadnienie
[email protected]

- Sisi1122
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚR,FA,DM,KDR,CP i wszystkie inne dodatki
- Kontakt:
również jestem chętnaKnapa pisze: 16 wrz 2022, 10:23fajnie by było, dać jako załącznik chętnych będzie więcejMikolaze pisze: 16 wrz 2022, 10:04 Bardzo prosze o przesłanie wzoru Waszej decyzji o przyznanie dodatku mieszkaniowego, chce porównac czy czegos w naszej nie brakuje - chodzi mi głownie o uzasadnienie
[email protected]chętnie podpaczę
![]()

Oprócz DECYZJA podstaw prawna - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
wydatki na mieszkanie-art.5 ust 4b
Zmiana zarządcy po wykupie mieszkania komunalnego
Ryczałt z gaz
prosba o wyliczenie
rezygnacja z dodatku
dodatek mieszkaniowy dla Ukrainców
zaświaczenie czy oświadczenie ???
Dochód z działalności - strata
nie zamieszkuje