DECYZJA podstaw prawna

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
ODPOWIEDZ
Knapa
Starszy referent
Zajmuję się: Dm
Kontakt:

DECYZJA podstaw prawna

Post autor: Knapa »

D E C Y Z J A

Na podstawie art. 2, art. 3, art. 5, art. 6, art. 6a, art. 7 ust. 1, oraz 1a, art. 8 ustawy z dnia 21 czerwca 2001r. o dodatkach mieszkaniowych (Dz. U. z 2021r. poz. 2021), art. 104 i art. 107 Kodeksu postępowania administracyjnego (Dz. U. z 2021r. poz. 735 z późn. zm.), oraz na podstawie uchwały nr Rady Miejskiej w ........... z dnia .....r., w sprawie określenia wzoru wniosku o przyznanie dodatku mieszkaniowego, oraz wzoru deklaracji o dochodach gospodarstwa domowego po rozpatrzeniu wniosku w sprawie przyznania dodatku mieszkaniowego

PRZYZNAJĘ Pani: .....

Czy jest ok zapis ?
Czy może coś należy poprawić?
Klara27
Starszy referent
Zajmuję się: DM/DE/Stypendia szkolne
Kontakt:

Re: DECYZJA podstaw prawna

Post autor: Klara27 »

Tak chyba też może być, choć ja do każdej sprawy daję szczegółowo podstawę prawną (ustępy, punkty itd. w zależności od sprawy).
pracownik dmie2021
Stażysta
Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe, energetyczne, kadry
Kontakt:

Post autor: pracownik dmie2021 »

ja nie podaję podstawy prawnej w sprawie określenia wzoru wniosku o przyznanie dodatku mieszkaniowego, oraz wzoru deklaracji o dochodach gospodarstwa domowego :) do decyzji
:-)
VIP
Zajmuję się: DM, DE
Kontakt:

Post autor: :-) »

pracownik dmie2021 pisze: 23 cze 2022, 13:33 ja nie podaję podstawy prawnej w sprawie określenia wzoru wniosku o przyznanie dodatku mieszkaniowego, oraz wzoru deklaracji o dochodach gospodarstwa domowego :) do decyzji
ja też nie podaje tego... :D
Knapa
Starszy referent
Kontakt:

i co jest ok ?
Mikolaze
Referent
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe
Kontakt:

Post autor: Mikolaze »

Bardzo prosze o przesłanie wzoru Waszej decyzji o przyznanie dodatku mieszkaniowego, chce porównac czy czegos w naszej nie brakuje - chodzi mi głownie o uzasadnienie
[email protected]
Knapa
Starszy referent
Kontakt:

Mikolaze pisze: 16 wrz 2022, 10:04 Bardzo prosze o przesłanie wzoru Waszej decyzji o przyznanie dodatku mieszkaniowego, chce porównac czy czegos w naszej nie brakuje - chodzi mi głownie o uzasadnienie
[email protected]
fajnie by było, dać jako załącznik chętnych będzie więcej :) chętnie podpaczę :D
Awatar użytkownika
Sisi1122
Stażysta
Zajmuję się: ŚR,FA,DM,KDR,CP i wszystkie inne dodatki
Kontakt:

Post autor: Sisi1122 »

Knapa pisze: 16 wrz 2022, 10:23
Mikolaze pisze: 16 wrz 2022, 10:04 Bardzo prosze o przesłanie wzoru Waszej decyzji o przyznanie dodatku mieszkaniowego, chce porównac czy czegos w naszej nie brakuje - chodzi mi głownie o uzasadnienie
[email protected]
fajnie by było, dać jako załącznik chętnych będzie więcej :) chętnie podpaczę :D
również jestem chętna ;) :D
ODPOWIEDZ