Dlaczego??? - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 4 z 5    [ Posty: 49 ]

Napisano: 09 mar 2014, 19:37

Młodzi podzielają ten pogląd bo od urodzenia słyszą jak to bardzo cierpieliśmy kiedyś z powodu Rosji. Swoje zrobił też Smoleńsk.
~Adam

Napisano: 09 mar 2014, 20:01

Mówię o młodych Polakach przez duże P- nie o wieśniakach..którzy żyją uprzedzeniami i nienawiścią. Liczę się z tym, iż definicja Pomagania- Wsparcia - nie jedno ma imię - interpretowana jest więc różnie- jak Polska długa i szeroka
~emilka

Napisano: 09 mar 2014, 20:15

Znam wielu młodych i bardzo młodych mieszczuchów. Wszyscy oni są antyrosyjscy i anty ukraińscy. Winna jest tu m.in szkoła w której młodzież na historii uczą się tego jak było. Nie wiedzą natomiast jak jest. Patrzą na wschód przez pryzmat wojen, łagrów, Syberii, komuny i ruskich peryferii a nie przez pryzmat wspólnych interesów, handlu, małego ruchu granicznego.
Ukraina średnio nas teraz obchodzi. Przecież oni to UPA. Bardziej zastanawia nas to czy nie zaatakuje nas Rosja.

~Adam

Napisano: 09 mar 2014, 20:35

j/w
~niejedno

Napisano: 09 mar 2014, 20:55

Jest ich wielu ..i ty znasz wielu, młodych Polaków - którzy są anty- Ukraińcom, Cyganom, Rosjanom..ja rozumiem Ksenofobów po prostu znasz i masz wokół siebie , którzy swoją postawę nazwą Patriotyzmem. Wiem ,wiem..
~emilka

Napisano: 09 mar 2014, 20:56

emilka
poczytaj sobie komentarze w gazetach online , dowiesz się co myślą Polacy.
I od...............dol się od starszej Pani, bo w d...pie byłaś i jak to mówią g...........wiesz
~Wredna

Napisano: 09 mar 2014, 21:12

Wredna- odpowiadam
Starsza pani w d...pie - nie byłam!- przyznaję . Pani jednak ,jak mniemam z tego miejsca nie wychodzi - pobytu tam ..- nie zazdroszczę;)
Trąca ..!

~emilka

Napisano: 09 mar 2014, 21:16

młoda suko daj psu ci....py
~...

Napisano: 09 mar 2014, 21:31

Ja ci nie pomogę . Jeśli takie masz preferencje- twoja osobista sprawa. Jesteś i tak przegrany (a)- więc co ci zależy.
~emilka

Napisano: 09 mar 2014, 21:33

a co, komu dajesz, banderowcy $$$$$$$$$$$
~...

Strona 4 z 5    [ Posty: 49 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x