Dlaczego prawicowe środowiska i media wyśmiewają się z oblanego kwasem Wojewódzkiego? - HYdE PaRK

Strona 7 z 11    [ Posty: 104 ]

Napisano: 25 paź 2013, 18:11

Oszołomie lewacki, to nie prawica rządzi tylko PO z PSL-em. Ja też bym chciał aby złapali tego facia, bo to bardzo zagadkowa historia. Ale popieram też w tej sytuacji sprawdzenie przez prokuraturę, o czym Wojewódzki rozmawiał przed i po dyngusie. To może być bardzo interesujące.
Poza tym insynuacje, jakoby to prawicowiec stał za tym psikusem przypomina, jak żywo katastrofę smoleńską, gdy to natychmiast wiedziano, że winę za katastrofę ponoszą wyłącznie piloci. Takie gotowe odpowiedzi zawsze gwarantują, że były wcześniej przygotowane a paraśledztwo ma jedynie potwierdzić, to co w zaciszu gabinetów zostało przygotowane.
~wiktor

Napisano: 25 paź 2013, 18:14

Prawicowcy wszędzie widzą układ.
~Adam

Napisano: 25 paź 2013, 18:15

Lewaku, zapomniałeś zaapelować aby Kubusia oddano pod sąd, bo jak widzisz łgał. Ponadto nie dementował świadomie rozpowszechnianego kłamstwa przez GóW-ne mendia, że został oblany kwasem lub inna żrącą cieczą. A przecież gdyby miał choć odrobinę przyzwoitości to natychmiast wydałby oświadczenie, że nie został oblany żadną żrącą cieczą. Ale czy ktoś widział kiedykolwiek przyzwoitego lewaka?
~klara

Napisano: 25 paź 2013, 18:25

Ale tu chodzi o art 217 KK i o to że prawica takie rzeczy aprobuje. Mniejsza o substancje.
~Adam

Napisano: 25 paź 2013, 18:27

Ten błazen stracił resztki wiarygodności!
~zbyszek

Napisano: 25 paź 2013, 18:34

A skąd ty wiesz, że prawica takie rzeczy akceptuje? Prawica takich rzeczy nie akceptuje tylko lewica. Gdyż prawica już w przypadku ataku Niesiołowskiego na dziennikarkę Stankiewicz domagała się od rządzących i wymiaru sprawiedliwości przestrzegania prawa. Zamiast tego usłyszeli, ze kobieta jest sobie sama winna.Więc kto tak naprawdę akceptuje przemoc? A kto tolerował przemoc wobec ludzi na Krakowskim Przedmieściu?

Więc przestań pier...lić głodne kawałki lewacki prowokatorze. Każdy kto przeczyta choć kilka twoich topików widzi od razu, że jesteś tu po to siać ferment.

Ale nic się nie martw, ja mam screen twojego wpisu o wieszaniu księży, gdy tylko zaistnieją po temu okoliczności zgłoszę to odpowiednim organom. Nie mogę teraz zrobić tego, bo na pewno pozostanie to bez reakcji. Tak więc jeszcze adasiu pogadamy.
~prawica

Napisano: 25 paź 2013, 18:44

Zobaczcie jakimi mendia tytułami teraz nas \"atakują\":

\"Są wyniki badań cieczy, którą oblano Wojewódzkiego\"

Nie ma: Eureka, to nie kwas, To nie substancje żrące, Wojewódzki nie oblany substancją żrącą

ale skromne: Są wyniki ... , a w domyśle niestety to nie kwas.

Kto więc tak naprawdę źle życzy Wojewódzkiemu? Czy wszyscy ci obrażani przez niego, którzy po ludzku mieli prawo pomyśleć, że dostał za swoje, czy raczej ci którzy mieli nadzieję, że to będzie kwas lub jakaś inna groźna substancja i znowu będzie można dowalić prawicy?

A Wojewódzki? A co ich obchodzi jakiś Wojewódzki? Lewacka ideologia zawsze domagała się ofiar.

Tak więc ja twierdzę, że o wiele gorzej Wojewódzkiemu życzą jednak ci jego niby przyjaciele i poplecznicy.

~logika

Napisano: 25 paź 2013, 18:50

ale kretyńskie wnioski!
~janek

Napisano: 25 paź 2013, 20:25

Strzeż nas Panie, przed takim patriotyzmem:

https://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju, ... 90547.html

Link Adama odwołuje się do czyichś chorych wizji albo raczej oczerniania. Mój link to żywe fakty z lewicowej stacji - sic!
~wiktor

Strona 7 z 11    [ Posty: 104 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x