Dlaczego prawicowe środowiska i media wyśmiewają się z oblanego kwasem Wojewódzkiego? - HYdE PaRK

Strona 10 z 11    [ Posty: 104 ]

Napisano: 04 lis 2013, 20:55

https://teleshow.pl/gid,16138366,img,161 ... aid=5119b3

Tym pajacem powinna zająć się prokuratura.

Trudno było się nie śmiać, gdy czytało się historyjkę o tej \"napaści\". Ten degenerat uchodzi z inteligentnego a on tylko jest bezczelny. Szopka, którą odegrał była tak prymitywna, że tylko ślepy albo głupi lewak mógł się na nią nabrać. Dlatego od samego początku pisałem, że prokuratura powinna odsłuchać i ujawnić rozmowy, jakie prowadził Wojewódzki przed i po tej szopce.
~oczywiście

Napisano: 04 lis 2013, 22:02

Będzie wina, będzie kara. Dajcie pracować śledczym.

Dziś prawica śmiała się z płynu, jutro zarechocze z pięści a pojutrze zachichocze z postrzału w głowę. O tym tu mowa a nie winie lub nie winie Kuby.
~Adam

Napisano: 04 lis 2013, 22:16

To ty lewacki psychopato wzywałeś do wieszania księży. To inny lewacki psychol zastrzelił polityka PiS a drugiego poranił nożem. To zdegenerowany polityk PO fizycznie i słownie zaatakował dziennikarkę, tylko dlatego, ze nie podobają się mu jej poglądy.
To są fakty a to o czym ty bredzisz to są brednie chorego lewaka.
~tomek

Napisano: 04 lis 2013, 22:37

No ja akurat nie pochwalam czynów jakich się dopuścił facet który kropnął Rasiaka.
Co do Niesioła i oszołomki Pospieszalskiego tj. Stankiewcz to sprawa jest jasna. Ewa prowokowała Stefka i wymuszała rozmowę.

\"- Warunkiem przestępstwa jest wywołanie u danej osoby obawy spełnienia groźby - powiedział w rozmowie z PAP prok. Dariusz Ślepokura. Rzecznik prasowy Prokuratury Okręgowej w Warszawie oznajmił, że na podstawie nagrania red. Ewy Stankiewicz nie wynika, aby doszło do przestępstwa\".
https://www.youtube.com/watch?v=IkAPLu4O4Yg
A księży już przerabialiśmy;)

~Adam

Napisano: 04 lis 2013, 23:18

to na tym forum śmierdzi prawiczkami od prezia wszystkich preziów
~na mój nos

Napisano: 05 lis 2013, 9:29

ło matko jakiż to ważny temat i jakie poruszenie
i prawacy i lewacy misz masz
~he ha

Napisano: 05 lis 2013, 10:42

Uzasadnienie Adama dla ataku Niesiołowskiego na dziennikarkę jest w rodzaju \"została zgwałcona, bo prowokowała\".
Rozumiem, że Lisowi spokojnie można dać po mordzie podczas programu, który prowadzi w tv, bo prowokuje? Tak samo z Wojewódzkim.
Zgodnie z logiką Adama Wojewódzki słusznie zostałby oblany kwasem, bo prowokował.

Jak widać jednak, lewactwo nie poprzestaje wyłącznie na standardowych prowokacjach. Teraz zaczęli brać przykład z narodowych socjalistów i zaczynają sami kreować wydarzenia, by następnie lamentować na faszyzmem. Są jednak na tyle infantylni, że nawet porządnej prowokacji nie są w stanie zrobić a do tego nikt im nie powiedział, że faszyzm to też socjalizm tylko, że narodowy i z prawicą nie ma nic wspólnego.
~bezstronny

Napisano: 05 lis 2013, 10:50

Adam nie pier..., że nie pochwalasz morderstwa, bo pochwalając agresję posła de facto pochwalasz tamtą zbrodnię. Albowiem chorzy ludzie nie potrafią zrozumieć, że jednych wolno atakować a innych nie i dochodzi właśnie do mordów takich, jak ten na Rasiaku. To właśnie takie postawy jak twoja są prawdziwym źródłem wzrostu nienawiści i agresji w społeczeństwie. Mam nadzieję, że doczekam czasów, że osoby takie jak ty poniosą konsekwencje prawne nawoływania do nienawiści.
~witek

Napisano: 05 lis 2013, 12:22

Sorry, ale za Adamem bezwiednie przekręciłem nazwisko. Chodzi oczywiście o śp. Rosiaka.
~witek

Napisano: 05 lis 2013, 19:06

Agresja nie ma barw politycznych. Psychopaci są zarówno po prawej jak i lewej stronie.
Przypadek Stankiewicz jest jasny i wyjaśniony. Wymuszała rozmowę a Stefek tylko opuścił jej kamerę w dół. Nie doszło do napaści.
Niezawisły sąd to potwierdził:)
~Adam

Strona 10 z 11    [ Posty: 104 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x