A jednak post Prokurator Generalny został usunięty. Dziwi mnie to, że Admin pod presją osoby, która mnie dyskryminuje i oczernia dał się wciągnąć w manipulacje. Ja wiem, ze młoda demokracja jest narażona na błędy i pomyłki, ale tez uważam, ze kompetencje jakimi możemy się wykazać i świadomość tego co możemy utracić w wyniku ignorancji i liberalizmu w obliczu niektórych postaw ( np. psychiatry) zmusza mnie do napisania oswiadczenia.
Otuź oświadczam, że dzięki wsparciu emocjonalnemu rodziny i przyjaciól ( w tym takze z Forum ) oraz informacjom uzyskanym na temat lekow na specjalizacji II stopnia przez cały okres leczenia i rehabilitacji nie brałam żadnych lekow i dzięki temu jestem dzisiaj osoba wiarygodną, dzieki temu nie jestem inwalida tylko pobieram świadczenie rehabilitacyjne. Mam nadzieje, ze to wiele wyjasni osobom, ktore tak szybko bliźnich spisuja na straty i dla ktorych zycie ludzkie jest tylko przemijaniem, a nie wartoscia.
Wszyscy sie czegoś uczymy, ale godność to coś czego doświadczamy i czego chronimy. Pozdrawiam zawsze z godnoscia
Post, który porusza tak ważne kwestie dotyczące naszego państwa
i cały czas trwajacej transformacji spolecznej nie powinien byc w HP moim zdaniem. W moim przekonaniu pracownicy socjalni powinni zdawać sobie sprawę zaleznosci przyczynowo-skutkowej i mieć szersze spojrzenie na życie, a nie widziec tylko czubek wlasnego nosa. Fakt, ze post zostal przeniesiony swiadczy tylko o tym, ze temu forum brak perspektywicznego myślenia. Są rożni pracownicy socjalni i na rożnym etapie rozwoju i uważam, ze fakt iż ktoś czegoś nie rozumie, lub chce zdeprecjonować wartośc sama w sobie nie jest dodtatecznym powodem wyjasnienia. Ale nie mam zamiaru polemizować z decyzją. Każda decyzja ma konsekwencje w skutkach.
Mnie bardzie interesuje DLACZEGO?
tzw. stowarzyszenie pracowników socjalnych, które ma na swoim koncie ponad 20 lat działalności tak niewiele zrobiło dla środowiska pracowników socjalnych w Polsce! Spokojne można rzec, iż przez te lata NIC nie zrobiło!