Do administratora - O serwisie OPS.pl

Strona 3 z 3    [ Posty: 23 ]

Napisano: 24 kwie 2010, 17:03

Nie wydaję mi się ,ażebyś bez fachowców zadabała o siebie.
~Magda

Napisano: 24 kwie 2010, 20:07

to twój problem co ci się wydaje, a nie mój
~dzibar

Napisano: 11 maja 2010, 0:03

psychiatro - tak dla formalności, moje nazwisko (W.Słomczyński) figuruje jako trzecie w stopce redakcyjnej, poza tym, miałem swój znaczący udział w tym, jak to określiłeś: wrzucaniu do Hy Pa - dlatego pozwolę sobie wyjaśnić:

- osobiście stałem na stanowisku, że posty powinny być zakładane we właściwych dla nich tematycznych działach (dla przejrzystości i wygody szukających wyjaśnień, a nie jak mnie posądzano - dla politycznej poprawności). Jak czytałeś wyżej - nie wszyscy z tym się zgadzają, dlatego zrezygnowałem i przestałem ingerować w to co i gdzie jest wrzucane. Dzięki takiemu podejściu, dział pomoc społeczna jest \"obszarem dla szerszej debaty\" jak uważają niektórzy, a dla mnie po prostu zwykłym śmietnikiem w którym coraz mniej szacunku dla użytkowników forum, a coraz więcej polityki (od której jest właśnie Hy Pa).
Myślę, że domyślasz się, dlaczego takie posty nie są zakładane w Hy Pa - mało kto by je tam czytał.

ps - tak między nami, może jestem idealistą, ale złośliwe sugestie w rodzaju \"weź pastylkę\" są nieuprzejme i nadużywane - też zasługiwałyby na odpowiednie potraktowanie.
~lotsy

Strona 3 z 3    [ Posty: 23 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x