trochę rotflłemm&m pisze:pupy współpracują z mopsami i opiekujący się niepełnosprawnymi mogą liczyć na pewne bonusy.
trochę rotflłemm&m pisze:pupy współpracują z mopsami i opiekujący się niepełnosprawnymi mogą liczyć na pewne bonusy.
W moim uprzywilejowaną mają znajomi pracowników PUP.m&m pisze:nie tylko w moim miescie podopieczni mopsów, tym bardziej opiekunowie dzieci niepełnosprawnych mają uprzywilejowaną pozycję w pupach
a ja nie byłam świadoma, że w ogóle są jakieś przywilejeIks pisze:W moim uprzywilejowaną mają znajomi pracowników PUP.m&m pisze:nie tylko w moim miescie podopieczni mopsów, tym bardziej opiekunowie dzieci niepełnosprawnych mają uprzywilejowaną pozycję w pupach
W moim tez, ale poza nimi podopieczni mopsu mimo wszystko sa w uprzywilejowanej pozycji niz ci, którzy nie korzystają z żadnych form pomocy.Iks pisze: W moim uprzywilejowaną mają znajomi pracowników PUP.
ja tobie również życzę miłego dnia .. i weekendu bo to piątecekm&m pisze:W moim tez, ale poza nimi podopieczni mopsu mimo wszystko sa w uprzywilejowanej pozycji niz ci, którzy nie korzystają z żadnych form pomocy.Iks pisze: W moim uprzywilejowaną mają znajomi pracowników PUP.
Ewalu, nikogo nie winię i nie oceniam przez pryzmat pani doradcy zawodowej. Ot po prostu dałam przykład, że osoba sprawująca opieke nad niepełnosprawnym dzieckiem, a byc może i korzystając z innych form pomocy w opsie szybciej otrzymała wsparcie/ propozycje w pupie niz kto inny, kto nie ma pod opieką dziecka niepełnosprawnego. Przedstawiłam tylko sytuację od początku do jej finału, który tylko zakonczył sie jak zakonczył, gdyz nie miałam jak udowodnić sprawowanej przez siebie opieki. A moze też w pupie, tak jak i w opsach inaczej podchodzą do opieki nad dorosłym niz nad dzieckiem. A tu jesli kogoś oceniam lub winię, to przez pryzmat tego co pisze, jego stosunku do sprawowanej opieki nad róznymi osobami, gdzie w jednych przypadkach nagina sie przepisy na korzysć jednych opiekunów, a w drugich nadinerpretowuje traktując opiekunów jak wyłudzaczy i zło konieczne. Przykładów takiego podejścia pracowników opsów nie brakuje na tym forum.
Dziewczyno i ja tu od nikogo nie ządałam przyznania mi swiadczenia, nikogo nie obwiniałam, że nie chce mi go dac. Takze sobie daruj.