Zobaczę jaką odpowiedź otrzymam w poniedziałek. Może uda mi się zadzwonić tak ok.9,oo.
Mnie czeka też mała jazda - nastąpiły \"małe\" zmiany i d.e. będzie
przy mnie prowadziła nowa osoba. Mam ją wdrożyć do tematu, który zdołałam poznać dzięki forum.
nie martw się .... ale ty również jesteś nowa jak my wszyscy w DE ..... bynajmniej odpowiedzialność z ciebie zdejmą i nowa dostanie po uszach za to żeby 11,36 trzeba dać 10 zł ze swoich . ihihih
Jak tam ~małe www - masz już program do obsługi D.E.
Rozmawiałam z WOI, ale umknęło mi pytanie na temat metryk i PIT8-C drukowanych z programu.
Może coś wiesz w tym zakresie ?? Pozdrawiam
witaj ToJa
nie nie dzwoniłem do nich nie miałem czasu bo poza DM i DE mam jeszcze sporo zadań z innej bajki np przetarg na oczyszczanie
Ale powiedz mi ile oni chcą za ten program ?
Tak na 100% nie podali, ale program ok300,oo + instruktaż i instalacja. Myślę, że razem ok 600.
Chyba sobie odpuszczę to zagadnienie - nie widzę zaangażowania innych, więc dlaczego Ja.
Wniosków jak na lekarstwo, zaplanowana na D.E. kasa jeszcze nie dotarła. A z nowym rokiem zmiany.
Jednym słowem totalny bałagan.
ja również nie mam kasy z województwa ale i wniosków również odstraszam wszystkich PIT-em ihihih
a co do programu to i zapewne opłata za nadzór by się do tego znalazła - a przy 20 ewentualnych wnioskach to chyba sobie poradzę na piechotkę