do renaty - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 30 sie 2010, 16:23

Mam znowu problem poniewaz u nas\" komisja działała jak działała\" a teraz chce cos zdziałać tylko czego sie tkne to nic nię nie dowiem. Chodzi mi o zlecanie wniosków do biegłych w czyihc kompetencjach jest podpisywanie wniosku i ich zaplata . Oraz skierowanie wniosku do Sadu o leczenie . U nas nie ma pełnomocnika ani tez komisji z prawdziwego zdzarzenia. Płakać sie chce na taka wsłpracę kaxzdy tylko pyta się za ile. PARADOX
~MARTA

Napisano: 31 sie 2010, 9:43

Prowadzenie procedury leczenia odwykowego, ustawowo należy do kompetencji gkrpa. Czy u Ciebie w gminie taka komisja jest powołana zarządzeniem? Zakładam, że tak. Wszystko, co ma związek z osobami uzależnionymi -należy do jej obowiązków. Pisma podpisuje przewodniczący komisji, chyba, że z regulaminu wynika inaczej. Co do opłat, my płacimy z ,,korkowego\'\', ale co roku mamy to określone w gminnym programie profilaktyki i r.p.a. Podałam ci namiary na siebie; pisz na mojego e-maila lub dzwoń.
~renata

Napisano: 31 sie 2010, 10:15

nie mam do ciebie żadnego namiaru
~MARTA

Napisano: 31 sie 2010, 10:43

9 sierpnia wysyłałam wzory pism na -emaila ,,chatka 12 ...\'\' i podałam namiary na siebie. To nie Ty?
~renata

Napisano: 31 sie 2010, 16:56

ach tak , to ja przepraszam . Za duzo mam na głowie i zapomiałam
~MARTA

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x