Pytanie ad.komisji RPA - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 19 sie 2010, 15:49

Kto podpisuje wezwanie na posiedzenie komiski Burmistrz Gminy czy Pzrewodniczący komisji? Jestem nowa i niewiem
~MARTA

Napisano: 19 sie 2010, 15:50

przewodniczący albo sekretarz komisji/tak jest u nas/
~Martucha

Napisano: 19 sie 2010, 16:12

U Nas Przewodniczący
~A.K.

Napisano: 20 sie 2010, 11:39

a jak jest zapisane w regulaminie komisji? Wójt/ burmistrz powołuje członków komisji i to jest jego kompetencja. Sposób działania komisji powinien być zapisany w regulaminie. Pracami komisji kieruje przewodniczący.
~renata

Napisano: 20 sie 2010, 13:43

do renaty - jeżeli chciałabyn wysłc do sądu o leczenie do powinnam kserowac dokumenty bo oryginały oczywiście muszę przesłać czy nie robic dodatkowej biurokracji. Jestem przewodniczaąc ai wszystko musze sobie zrobic opracowac wzory pism napisac rózne wnioski inni członkowie tłumacza sie , że nie do ich kompetencji to nalezy a ja oczywiści to robie bo odpowaidam za komisję . PAranoja a do tego jeszcze jestem nowa i wszystkiego sie uczę więc przepraszam wszystkich jeżeli uważacie , że pytam o banały ale dla mnie to cos nowego i nie chciałabym zawalać.
~MARTA

Napisano: 21 sie 2010, 23:15

Musisz mieć upoważnienie od burmistrza na czynności, o których piszesz, w tym mieści się podpisywanie dokumentów. Ponadto w kpa jest wszystko czego potrzebujesz. Dokumentów nie kserujesz, bo one wrócą do Ciebie.
~Danka

Napisano: 24 sie 2010, 12:18

to nie banały, tylko odpowiedzialne podejście do tego, co robisz i za co odpowiadasz. Ja dokumenty kseruję (kserokopie zostają u mnie), a do sądu wysyłam oryginały. Nasz sąd niczego nie zwraca.
~renata

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem