alkoholik-leki - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 19 sie 2010, 14:52

czy można sfinansować zakup leków dla alkoholika ze środków GKRPA koleżanka która zajmuje się tymi sprawami powiedziała że nie można wg. niej można przeznaczać środki tylko na profilaktykę
ania
~ania
VIP
Od: 18 maja 2011, 16:30
Zajmuję się:

Napisano: 19 sie 2010, 16:34

prosze o odpowiedź
ania
~ania
VIP
Od: 18 maja 2011, 16:30
Zajmuję się:

Napisano: 19 sie 2010, 16:59

nie można, do ops
~kindybał

Napisano: 19 sie 2010, 20:31

to chore, można sponsorować wyjazdy w góry i nad morze młodzieży pochodzącej z rodzin w których nie ma alkoholizmu, patologi i przemocy, można finansować fajerwerki które całe miasto ogląda, diety dla pożal się Boże członków, natomiast leków i biletu potrzebnego na dojazd do szpitala K...a nie można
~mops

Napisano: 19 sie 2010, 21:43

w góry i nad morze nie można gdy nie ma patologii albo zagrożenia patologią, na to są potrzebne wywiady albo potwierdzenie, że jest taki problem, a fajerwerki to już przesada, co do diet to u nas są raz w miesiącu około 100 zł, ale społecznie to już nie te czasy, no ale i umiar musi być, co do leków i zwrotu za bilety to pełna zgoda \" K...a\" powinno być dozwolone, ale nie jest i co na to poradzisz
~kindybał

Napisano: 19 sie 2010, 22:29

uwierz mi że to dzieciaki z dobrze postawionych rodzin bez patologi, dlatego tak trudno mi sie pogodzic z tym że odmawia się człowiekowi z problemem który chce się leczyć a duże pieniądze wyrzuca się w ten sposób k...a mać chociaż sobie poklne tyle mi zostało
~mops

Napisano: 24 sie 2010, 12:26

jeżeli w taki sposób wydatkujecie środki z korkowego, to lepiej niech się nikt o tym nie dowie. Oczywiście pokryć można wszystko, co do głowy przyjdzie, ale jeżeli nie ma to BEZPOŚREDNIEGO (!) związku z katalogiem zadań określonych w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i gminnym programie profilaktyki, to biada temu, kogo będzie kontrolowała RIO lub NIK. Leków, z ,,tych\'\' środków zdecydowanie finansować nie można. Kolonii dla wszystkim chętnych dzieci - też nie.
~renata

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x