do roboty, do roboty - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 3 z 6    [ Posty: 59 ]

Napisano: 24 mar 2016, 12:04

emp pisze:to dziwne, bo Pan Wardach na szkoleniu w Lublinie (tym firmowanym przez ministerstwo) po chwili zastanowienia powiedział, że w takich przypadkach nie możemy się na tym opierać ponieważ oświadczenia już nie funkcjonują
fakt ... najpierw powiedział jak napisał heiland a pod koniec się zawachał i ciut zmienił zdanie .... ale przecież ja wyszłam wcześniej i tego nie słyszałam .... i tej wersji się będę trzymała :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
wandeczka pisze:to i pięknie, bo myslałam że będę musiała to wszystko kserować....a potem w fakcie: kobieta zakserowała sie na śmierć :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: ale jaka medialna śmierć by to była
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 24 mar 2016, 12:58

a co w przypadku odwołania albo kontroli, teczki ze świadczeń rodzinnych będziecie pokazywać?
aśka

Napisano: 24 mar 2016, 13:02

a kto się odwoła od przyznającej ??? tak kontroli pokażemy teczki od świadczeń rodzinnych :D :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 24 mar 2016, 13:05

Teczki i ładne oczy :)
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 25 mar 2016, 8:24

heiland pisze:Teczki i ładne oczy :)
jak ktoś ma to może i ładne oczy :lol: :lol: :lol: :lol:
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 25 mar 2016, 8:35

P. Wardach to w ogóle mało konkretny jest
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 25 mar 2016, 8:36

Elmer pisze:P. Wardach to w ogóle mało konkretny jest
ale kiedyś był bardzo ;)
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 25 mar 2016, 9:06

nie wiem, byłem z nim tylko na szkoleniu z tych 500. Szału nie było, odpowiedzi na pytania nie bardzo (a co państwo na ten temat sądzą), ale w ogóle nie kumał o co chodzi (pytanie o różnicę między dochodem uzyskanym a osiągniętym), z KPA też lekko na bakier - jestem ciekawy jak sądy i SKO będą zamiatać naszymi decyzjami z powodu empatii.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 25 mar 2016, 9:44

eee co My się będziemy martwic niech się inni martwią ;)
Doświadczenie - to dar nieba
Masz, gdy ci już nie trzeba.
wandeczka
Awatar użytkownika
Praktykant
Od: 23 mar 2016, 15:44
Zajmuję się:

Napisano: 25 mar 2016, 10:07

Ja bym raczej nie trzymała się wersji pana Wardacha. . . Nowa sprawa....to i dochód trzeba obliczyć od nowa, owszem - posiłkując się obliczeniami dokonanymi na potrzeby ZR. Należy jednak pamiętać, że 95 procent zasiłków obliczanych było w roku 2015 na podstawie oświadczeń ludzi o składce zdrowotnej. A teraz to my mamy empatię do skłądki zdrowotnej i z niej powinniśmy korzystać od stycznia 2015 ... a więc spisanie żywcem dochodu obliczonego w roku 2015 jest BEZPRAWNE !!!!!!!!!! :lol:
KAtarzynamakatar

Strona 3 z 6    [ Posty: 59 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x