Dochód ze służby w WOT - zaświadczenie CP - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 27 cze 2023, 10:37

Cerkiewne pisze:Ale niektórzy utrzymują, że nie mają stosunku służbowego, tylko dostają zwrot kosztów ćwiczeń.
Składają przysięgę i mam napisane że pe łnił terytorialną służbę wojskową rotacyjne w okresie od do z tytułu pełnienia tej służby otrzymał należności:
uposażenie, dodatek za gotowość, zwrot kosztów przejazdu, nagrody, równ. żywnościowy...cokolwiek to jest.
bones
Referent
Od: 28 cze 2017, 8:36
Zajmuję się: St. specj.

Napisano: 27 cze 2023, 10:53

bones pisze:
27 cze 2023, 10:37
Cerkiewne pisze:Ale niektórzy utrzymują, że nie mają stosunku służbowego, tylko dostają zwrot kosztów ćwiczeń.
Składają przysięgę i mam napisane że pe łnił terytorialną służbę wojskową rotacyjne w okresie od do z tytułu pełnienia tej służby otrzymał należności:
uposażenie, dodatek za gotowość, zwrot kosztów przejazdu, nagrody, równ. żywnościowy...cokolwiek to jest.
I nie liczysz tego jako dochód? Czy widać ich u Ciebie w ZUS?
Anna
Cerkiewne
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 29 kwie 2020, 12:19
Zajmuję się: siedzę sobie

Napisano: 27 cze 2023, 11:11

Cerkiewne pisze:
27 cze 2023, 10:53
bones pisze:
27 cze 2023, 10:37
I nie liczysz tego jako dochód? Czy widać ich u Ciebie w ZUS?
Liczę jako dochód, w lex są artykuły że jest to dochodem w ZR, nie widać w ZUS
bones
Referent
Od: 28 cze 2017, 8:36
Zajmuję się: St. specj.

ZAMKNIJ

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem