dodatek 250zł
dodatek 250zł
Witam, jestem pracownikiem socjalnym, mam umowę na czas określony na pełen etat. Najniższa krajowa teraz wynosi 1460zł z groszami, a ja dostałam wypłaty 1500zł, tak jakby dodatek był doliczony w części. Czy tak może być?
Re: dodatek 250zł
O Boże Joanna masz przecież swojego pracodawcę skąd Ty wytrzasnąłaś taką krajową. taka to chyba była parę lat wcześniej teraz od stycznia jest DWA TYSIĄCE
dokładnie, piszę o kwocie netto. Kierownik jeszcze nie zrobił umowy, bo tłumaczy się brakiem czasu.a wypłata była dziś i nie wiem co jest nie tak. Dziś go nie ma i się zastanawiam, czy ten dodatek może być jakoś wliczony do pensji zasadniczej, bo pracyuję na najniższej i liczyłam na ten dodatek, że pensja trochę będzie wyższa
Też czytałam, że stazowe,a dodatek powinnam mieć cały. Jestem zrozpaczona, bo takich bezprawnych na to wygląda kombinacji się nie spodziewalam
byłam u księgowej i powiedziała, że mam częściowo wliczony do pensji zasadniczej i że tak niby można robić, nie znam się na tym i chyba pójdę do prawnika
Jak cześciowo wliczony, wlicza się cały albo wcale idz do prawnika.
ja uważam,ze nie powinnaś mieć wliczany ten dodatek do zasadniczej to tak jakby kierownikowi doliczył dodatek funkcyjny.
ja uważam,ze nie powinnaś mieć wliczany ten dodatek do zasadniczej to tak jakby kierownikowi doliczył dodatek funkcyjny.
Oprócz dodatek 250zł - Kadry przeczytaj również:
dodatkowy urlop 10 dni a macierzyński
umowa zlecenie
okresowa okcena kwalifikacyjna
Dodatek 250 zł i dodatkowy urlop
Urlop
okres wypowiedzenia
Urlop
kto moze byc pracownikiem socjalnym
wymiar urlopu pierwsza praca
kiedy umowa na czas nieokreślony?
zwolnienie i przyjecie pracownika
ile dni UW
wynagrodzenie
13
Dodatkowe wynagrodzenie roczne
Porozumienia stron a zwolnienie chorobowe.