Dziś otrzymałam odpowiedź z ministerstwa że pani miała być odbiorcą końcowym na dzień składania wniosku. Odmowaroriyok pisze: 01 mar 2023, 12:37Czy są jeszcze jakieś zastrzeżenia? CEEB w porządku? Jeśli wszystko już się zgadza to można przyznać.Grazyna0311 pisze: 01 mar 2023, 9:46 Ja mam takie pytanie - Wniosek o dodatek elektryczny złożony 20 stycznia umowa na siostrę która mieszka obok (bliźniak) Pani otrzymała pismo o zapoznaniu się z aktami - miała na to 5 dni i w tym czasie (25 luty) doniosła nową umowę, z której wynika, że teraz ona jest odbiorcą energii. Czy przyznać dodatek elektryczny 1000,00 zł?
Dodatek elektryczny
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Zajmuję się (ŚW/FA)
- Kontakt:
Re: Dodatek elektryczny
-
- Praktykant
- Zajmuję się: DM/SW
- Kontakt:
czy ministerstwo wydało poradnik dla samorządowców odnośnie dodatku elektrycznego?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: PS
- Kontakt:
Możesz jeszcze wkleić pytanie i odpowiedź z ministerstwa tu na forum?Grazyna0311 pisze: 07 mar 2023, 12:50Dziś otrzymałam odpowiedź z ministerstwa że pani miała być odbiorcą końcowym na dzień składania wniosku. Odmowaroriyok pisze: 01 mar 2023, 12:37Czy są jeszcze jakieś zastrzeżenia? CEEB w porządku? Jeśli wszystko już się zgadza to można przyznać.Grazyna0311 pisze: 01 mar 2023, 9:46 Ja mam takie pytanie - Wniosek o dodatek elektryczny złożony 20 stycznia umowa na siostrę która mieszka obok (bliźniak) Pani otrzymała pismo o zapoznaniu się z aktami - miała na to 5 dni i w tym czasie (25 luty) doniosła nową umowę, z której wynika, że teraz ona jest odbiorcą energii. Czy przyznać dodatek elektryczny 1000,00 zł?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: wszystkim
- Kontakt:
Kto by tam się przejmował jakimś kpa i prowadzeniem postępowania i wydawaniem rozstrzygnięcia zgodnie ze stanem faktycznym na dzień wydania tego rozstrzygnięcia.....
-
- Praktykant
- Zajmuję się: SR,SW,DM,DE, FA,ST
- Kontakt:
Czy jakiś Ośrodek już dostał kasę na wypłatę dodatków elektrycznych?
- elizaalub
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW,ŚR
- Kontakt:
cisza.. :/
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe/dodatki energetyczne/ archiwum zakładowe/ sekretariat/ prace społeczno - użyteczne
- Kontakt:
No a ja mam pytanie z innej beczki, bo moi wnioskodawcy umowy zapodzieli, czy mogą ewentualnie napisać podanie o wstrzymanie załatwienia sprawy?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW/DW/ŹC/DE/DG
- Kontakt:
Można e-maila do ministerstwa?Grazyna0311 pisze: 07 mar 2023, 12:50Dziś otrzymałam odpowiedź z ministerstwa że pani miała być odbiorcą końcowym na dzień składania wniosku. Odmowaroriyok pisze: 01 mar 2023, 12:37Czy są jeszcze jakieś zastrzeżenia? CEEB w porządku? Jeśli wszystko już się zgadza to można przyznać.Grazyna0311 pisze: 01 mar 2023, 9:46 Ja mam takie pytanie - Wniosek o dodatek elektryczny złożony 20 stycznia umowa na siostrę która mieszka obok (bliźniak) Pani otrzymała pismo o zapoznaniu się z aktami - miała na to 5 dni i w tym czasie (25 luty) doniosła nową umowę, z której wynika, że teraz ona jest odbiorcą energii. Czy przyznać dodatek elektryczny 1000,00 zł?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe/dodatki energetyczne/ archiwum zakładowe/ sekretariat/ prace społeczno - użyteczne
- Kontakt:
a czy wymagacie od wnioskodawców dostarczenie umów kompleksowych?
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Dzień dobry.
Pani ma podpisaną umowę rozliczenia prądu ze stowarzyszeniem, a dopiero stowarzyszenie ma podpisaną umowę z Energą. Jest odbiorcą końcowym czy nie?
Milena
Pani ma podpisaną umowę rozliczenia prądu ze stowarzyszeniem, a dopiero stowarzyszenie ma podpisaną umowę z Energą. Jest odbiorcą końcowym czy nie?
Milena
Oprócz Dodatek elektryczny - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe" przeczytaj również:
SKO do ponownego rozpatrzenia
Dodatek weglowy - 1 grudnia wpłynął pocztaą
uwzględnienie odwołania dodatek węglowy
korekta wniosku juz zakończonego
uwzględnienie odwołania do decyzji o przyznanie DW
plan na dodatek węglowy
Dodatek osłonowy po 2 grudnia
2 dodatki wypłacone na 1 adres
Żądanie potwierdzenia ze starostwa
BUDYNEK REKREACJI INDYWIDUALNEJ - ODMOWA
gospodarstwa jednoosobowe jak traktujecie
dodatek osłonowy - nie odebrana druga transza