Dodatek elektryczny
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚW, DO
- Kontakt:
Dodatek elektryczny
Witam, mam wniosek na dodatek elektryczny do 5MwH. Z racji tego, że wciąż czekamy na pieniądze nie rozpatrujemy wniosków tylko wysyłam zawiadomienia o przedłużeniu terminu na załatwienie sprawy. I właśnie dziś dostała zwrot takiego listu z adnotacją, że adresat nie mieszka pod wskazanym adresem, i co teraz odmowa, wezwanie do złożenia wyjaśnień czy wysłać pracowników na wywiad środowiskowy i po tym wywiadzie odmowa? Bo deklaracji śmieciowych nie sprawdzamy tak jak to było w przypadku dodatków węglowych.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW/DW/ŹC/DE/DG
- Kontakt:
Re: Dodatek elektryczny
a skąd listonosz wie czy on mieszka czy nie mieszka 

-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚW, DO
- Kontakt:
Listonosze wiedzą więcej
. Generalnie po dodatkach węglowych i tych innych myślałam, że będę się kierować tylko deklaracją CEEB, która w tym przypadku jest ok, adres nieruchomości jest taki sam jak adres korespondencyjny. Mało tego Pan był u mnie osobiście i składał wniosek więc chyba jednak mieszka. sama już nie wiem jak to ugryźć.

-
- Starszy referent
- Zajmuję się: PS
- Kontakt:
U mnie jakiś czas temu paczka została odesłana - powód "nie podjęto w terminie". Zarówno kurier upierał się że zostawił awizo, jak i listonosz nie miał sobie nic do zarzucenia (powtórne awizo przynosi listonosz). Skrzynka kontrolowana codziennie, inna korespondencja się pojawiała, a 2 awiza zaginęły. PP to stan umysłu.
Oprócz Dodatek elektryczny - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe" przeczytaj również:
Zapotrzebowanie
dodatek elektryczny a śmieci
zwrot vat a dodt.węglowy ?
dodatek elektryczny, wprowadzenie na przełomie roku 2021
wyjaśnienie do SKO
elektryczny podstawowy
Gaz służy do osuszania budynku
Deklaracja CEEB po terminie- Dodatek elektryczny
odrębne gospodarstwa elektryczny
ZWROT VAT
Dodatek elektryczny - czy to nie koniec? TOM proszę o pomoc.
elektryczny
elektryczny weryfikacja wniosku
DE umowa na...
dodatek elektryczny
Pompa ciepła a dodatek elektryczny