dodatek energetyczny - Dodatki mieszkaniowe

Strona 7 z 9    [ Posty: 86 ]

Napisano: 21 paź 2013, 15:31

przepraszam nie wiem dlaczego się tak rozjechało
~mirka

Napisano: 21 paź 2013, 15:38

Ja się tak dopytam, ja składam wnioski o dodatek mieszkaniowy na siebie (wnioskodawca), umowa z elektrownią jest na męża, czy to znaczy , że jeśli umowa jest na męża, to ja nie dostanę dodatku energetycznego?
~IZA

Napisano: 23 paź 2013, 12:18

dziwna sprawa, bardzo dziwna, szkolący powinni uzgodnić jedną wersję, bo będzie tak, że każda gmina, miasto będą robiły inaczej. Wszystko i tak wyjdzie po pierwszej kontroli, jak się odbędzie, bo kiedyś będzie :)
~SYLA

Napisano: 24 paź 2013, 0:08

nie ma mozliwości w obecnym stanie prawnym-tak było na początku w mieszkaniowych, rodzinnych - by upoważnić kierownika. Moze to robić ops wprowadzając stosowną zmiane w statucie- oczywiście uchwaloną przez rade gminy/miasta ale z decyzjami tzreba latać do wójta- chyba ze pracownik ops bedzie mial część umowy o pracę z wójtem np 1/8 wójt 7/8 ops i wtedy upoważni tego pracownika na podstawie 268a kpa -ota cała filozofia. ale my bierzemy . w obliczu czekających zmian lepiej mieć coś za dużo niż za mało
~tex

Napisano: 24 paź 2013, 12:10

Nie dziwi mnie uchwała poznańskiego magistratu. Nie został upoważniony dyrektor MOPR-u, tylko dyrektor centrum, które to centrum zostało utworzone jako jednostka organizacyjna gminy do realizacji różnorodnych świadczeń.
~Ryska

Napisano: 28 paź 2013, 19:21

Tak obserwuję i widzę że emocje związane z D.E. nieco ostygły. Temat przesuwa się coraz niżej na naszym forum.
~ToJa

Napisano: 05 lis 2013, 17:37

Gdzie odbędzie się to szkolenie i kto będzie prowadzącym??
~karen

Napisano: 06 lis 2013, 12:57

Dzięki Aga, wybiorę się pewnie ...
~karen

Napisano: 06 lis 2013, 13:04

Czy sposób wyliczenia dodatku energetycznego będzie taki:
900kWh x 0.5047zł/kWh x 30% = 136,27zł miesięcznie
dla gospodarstwa jednoosobowego?
Proszę o pomoc?
~lupi

Strona 7 z 9    [ Posty: 86 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU