nie wiem dlaczego ~nazywasz mnie głupszą i jeszcze pouczasz o umiarze w sytuacji kiedy jestem wręcz codziennie bombardowana przez brak umiaru po chamsku zachowujących sie polityków ,koleżanek, kolegow i ponoszę konsekwencje ich zachowań, słów i decyzji.
Nie mam zamiaru przestać dopóki w panstwie w ktorym sie urodziłam i mieszkam ludzie nie nauczą sie komunikować ze sobą w sposób normalny, tolerancyjny i kulturalny jak przystało na XXI wiek. Ja nie żyje w epoce kamienia łupanego, abym musiała tłumaczyć się z tego jakie mam potrzeby i ze moja wrażliwosc jest taka jaka jest. Każdy ma swój zawód i powinien być odpowiedzialny na swoim stanowisku pracy, a to ze demokratycznie wybrany rząd zachowuje się nie do przyjęcia w mojej ocenie budzi mój sprzeciw i konsekwentnie udawadniam linkami, ze tak jest faktycznie i, że chamstwa nie należy tolerować tak samo jak nie należy obłudnie mówić, że król nie jest nagi kiedy tak jest w istocie. Fakty mówią za siebie, a ja nikomu nie przeszkadzam w wypowiedziach, a o tym, że moje riposty sa dosyć celne świadczą wlaśnie takie wpisy jak Twój ~~ąj, jajjajjaj