Rozumiem, że trzeba zainstalować windows10? Też gdzie indziej to sugerowano.ewalu pisze:1600/900 .... wszystko jest ok .. trzeba tylko polubić nowego windowsaCristov pisze:@ewalu a jaką rozdzielczość masz ustawioną?
Rozumiem, że trzeba zainstalować windows10? Też gdzie indziej to sugerowano.ewalu pisze:1600/900 .... wszystko jest ok .. trzeba tylko polubić nowego windowsaCristov pisze:@ewalu a jaką rozdzielczość masz ustawioną?
Na mniejszej rozdzielczości ekranu lepiej to wyglądakawa i ciasto pisze:Kurde, ja nie mam czasu tego odpalić nawet. Stoi sobie spokojnie a wnioski wprowadzam przez swojego kompa, aktualnie nie mam gdzie tego nowego dziada podłączyć. Drukarka śmiga aż miło. Jak tu czytam o rozmazanym monitorze, to chyba sobie dam spokój z odpalaniem.
To co robicie w takim przypadku? Przecież nawet gwarancja nie zdążyła przyjść ani nie zostało to ubezpieczone ,....Iks pisze:Ja dostałem w poniedziałek, a dziś już się popsuło.Aktualizacje się zasysały po godzinach i chyba nie było przez chwilę prądu, bo się wysypał system i trzeba stawiać na nowo
No i ekran rozmazany faktycznie...
Przecież SR/Fa działą prawidłowo jeżeli masz sygnity, u mnie juz tydzień pracownik pracuje na tym, office microsotu mzoecie dokupić okoo 800 zł najtańsza licencja już pracownikowi zakupiłem - wiec całkiem przydatny ten mebelek- mnie to rozwala jak potrafcie tylko narzekać- oddaj sprzęt mi chętnie go przyjmiemyIks pisze:Dziś się okazało, że padnięta jest jeszcze karta sieciowa, i na komputerze nie będzie dobrze działał program do obsługi SR i FA bo nie obsługuje poprawnie środowisk 64 bitowychOczywiście office też jest jakiś darmowy dziadowski, więc moje 5 lat tworzenia wzorów dokumentów idzie się.. pa pa
Czyli mam nowy, kompletnie bezużyteczny mebelek