Trzeba mieć za co dokupić. Nam Urząd nie dokłada z wyegzekwowanych więc wydatki możemy planować tylko z 3% - nie ma nawet na 0,5 tego officanaitsyrk85 pisze:office microsotu mzoecie dokupić okoo 800 zł najtańsza licencja już pracownikowi zakupiłem
dobre pytanie!opop pisze:Ubezpieczaliście sprzęt???
o jaką stronę chodzi? ja dostałam tylko maila, wysłałam maila ze swojego służbowego maila i.... nic nie dostałam, żadnej odpowiedzi... o jaką stronę chodzi, bo nie wiem :/Linuxa pisze:Co do gwarancji, to trzeba na podanych przez nich stronach się logować i maila wysłać. Tak mi mówili
Moje pytanie brzmi: gdzie znajdę numer terytorialny mojej jednostki potrzebny do właściwego opisania zdjęcia?Szanowni Państwo Uprzejmie informuję, że zakończyła się dystrybucja sprzętu komputerowego do jednostek wydających Karty Dużej Rodziny w ramach projektu pn. System ulg i bonifikat skierowanych do rodzin wielodzietnych, certyfikowany spersonalizowaną bezpieczną Kartą Dużej Rodziny". W związku z powzięciem przez MPiPS informacji o możliwości braku legalnej licencji na system operacyjny Windows 8.1 firmy Microsoft na dostarczanych przez konsorcjum firm: COMPUTEX Sp. z o.o. Sp. k., ul. Mroźna 27, 03-654 Warszawa Lider i PIDIKOM Sp. z o.o. Sp. k., ul. Augustówka 11G/5, 02 981 Warszawa zwracamy się z uprzejmą prośbą o dostarczenie do MPiPS zdjęć naklejek z dystrybuowanych komputerów zgodnie z prośbą i instrukcją zawartą w załączonym piśmie. Agata Gago Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej Departament Informatyki Wydział Systemów Teleinformatycznych Zabezpieczenia Społecznego e-mail: [email protected] Pozdrawiam
Agata Gago
Departament Polityki Rodzinnej MPiPS