przecież każda jednostka otrzymała harmonogram dostawy sprzętu, a bynajmniej nie wydaje się mi że jeśli jesteście na liście to do was informacja nie dotarła, raczej mpips powiadomi każdego zainteresowanego, może takową informację nt odbioru sprzętu ma kierownik ośrodka a wy niekoniecznie o tym wiecie bo np. nie czuje się aby was o tym informować i dowiecie się na końcu...
Hej, w załącznikach które otrzymaliśmy jest również odpowiedź na pismo w którym jest mowa o wyrażeniu zgody na wnioskowanie o udostępnienie sprzętu komputerowego do celów niezwiązanych z KDR. Czyli np. pracuje jako pracownik KDR, a także jako Dodatki mieszkaniowe, więc wtedy wystarczy jeden komputer i sobie przegrać program z dodatków. Powiedzcie czy wy będziecie wnioskować o coś takiego?? Czy już macie jakieś pismo, jak to ma wyglądać?
Ja dzisiaj się dodzwoniłam do koordynatora, mam mieć dostawę między 24 a 26 (łódzkie). Pytanie do tych co już mieli odbiór. Czy ja mam podpisać tą umowę użyczania czy kierownik? Stworzyliście jakieś upoważnienie wójta?