Dostawa sprzętu KDR - Karta Dużej Rodziny

Strona 6 z 23    [ Posty: 229 ]

Napisano: 26 sie 2015, 8:46

Mazowieckie. U mnie przywieźli wczoraj komputer i urządzenie wielofunkcyjne.UPS będzie w przyszłym tygodniu.
Kalka
Starszy referent
Od: 16 gru 2014, 15:39
Zajmuję się:

Napisano: 26 sie 2015, 9:09

Iks pisze:Ja się przejmuję, bo pracuję na zabytkowym komputerze, który ledwo dyszy i ma mniej ramu niż mój telefon, a ekran gdzieś mniej więcej taki. Nic nie działa i wszystko się zawiesza, mam zepsutą drukarkę od 3 miesięcy, a nie ma kasy na naprawę, więc ten sprzęt jest mi kuźwa niezbędny do szczęścia i komfortu psychicznego w pracy. :D

Iks uwielbiam Cię :D
to się nazywa odpowiedni argument ;) życzę Ci jak najszybszej dostawy, aby praca na zajmowanym stanowisku przyniosła Ci satysfakcję no i przede wszystkim aby komfort i szczęście dopisało ;)
jednopytanie

Napisano: 26 sie 2015, 10:12

dodzwoniłam się do koordynatora, powiedział że mają poślizgi tygodniowe. co to oznacza komputer All in One?
1bas1

Napisano: 26 sie 2015, 10:16

To oznacza że wszystko jest w jednym, tzn. zamiast tradycyjnej formy komputera, mysz, klawiatura, monitor i jednostka centralna będzie tylko : mysz, klawiatura i monitor a z tyłu monitora będzie stacja dysku, porty usb i wszystkie elementy jakie ma jednostka.
Agnieszka22

Napisano: 26 sie 2015, 12:31

jednopytanie pisze:
Iks pisze:Ja się przejmuję, bo pracuję na zabytkowym komputerze, który ledwo dyszy i ma mniej ramu niż mój telefon, a ekran gdzieś mniej więcej taki. Nic nie działa i wszystko się zawiesza, mam zepsutą drukarkę od 3 miesięcy, a nie ma kasy na naprawę, więc ten sprzęt jest mi kuźwa niezbędny do szczęścia i komfortu psychicznego w pracy. :D

Iks uwielbiam Cię :D
to się nazywa odpowiedni argument ;) życzę Ci jak najszybszej dostawy, aby praca na zajmowanym stanowisku przyniosła Ci satysfakcję no i przede wszystkim aby komfort i szczęście dopisało ;)
a u mnie wręcz przeciwnie - co roku zasypują nas nowym sprzętem - darmowy komputer w 2014, laptop z projektu systemowego, notebook z empatii, od dwóch lat spore dotacje z UW na modernizację sprzętu komputerowego, teraz nowy zestaw do KDR (w tym roku przyjąłem aż ...10 wniosków!). Ja już nie mam gdzie tego stawiać! ;) ;)
A co do tego ostatniego - "all in one" komputera to w lubuskim też są obsuwy terminów...
Kr..

Napisano: 26 sie 2015, 13:01

powiem Wam ze Iks mój nastrój z samego rana poprawił/a :D
jeśli chodzi o mnie to jest mi to również obojętne, mam komputer, niedawno wgrywali nowy system, póki co nie zacina się, nie buntuje się, jakoś chodzi :D będę przeskakiwać z jednego komputera na drugi, jeśli ktoś przyjdzie z wnioskiem, tak to będzie w praktyce wyglądać... pomimo że chciałam żeby włożyć wszystko do jednego komputera to nie...
Kr.. skontaktuj się z Iks, na pewno chętnie przyjmie co nieco skoro masz na zbyciu ;)

na marginesie: z tą KDR tp przesadzają, ludzie nie są zainteresowani, to booommmm już minęło a tutaj chcą nam nowy sprzęt dawać jakby nie wiadomo ile dziennie wniosków przyjmowaliśmy, a druga sprawa ile korzyści z tego mają te rodziny? wydaje mi się że większość tych ludzi karty w ogóle nie użyje, a przyszli po nią bo była darmowa... a ministerstwo się szczyci osiągnięciami i rzekomym obniżeniem kosztów życia takowej rodziny... ciekawe skąd oni wzięli te statystyki....
jednopytanie

Napisano: 26 sie 2015, 13:32

Ja podejrzewam, że w naszej małej gminie cały "ruch" w KDR to będzie jakieś 5-10 wniosków rocznie. No ale jak ktoś daje za darmo - to biorę. Co do sprzętu to chętnie zamieniłbym ze dwa świeżutkie komputery na jedno dodatkowe pomieszczenie do naszego GOPS-u, bo nie w w elektronice, a w metrażu leży nasz główny problem.
Kr..

Napisano: 26 sie 2015, 13:41

U nas komputer i urządzenie wielofunkcyjne już jest, a zasilacz w późniejszym terminie
ewwa

Napisano: 26 sie 2015, 13:47

Witam, ja już mam komputer i urządzenie, UPS będzie w przyszłym tygodniu- jak wszędzie chyba. Sprzęt niezły, dobrze się na nim pracuje. Ogólnie jestem zadowolona 8-)
mm25

Napisano: 26 sie 2015, 15:42

jednopytanie pisze:Iks uwielbiam Cię :D
Jejku, dziękuję :oops: W dzisiejszych czasach powszechnego hejtu na wszystko i wszystkich to naprawdę niespotykane :oops: Aż się zarumieniłem...no prawie ;) Serdecznie pozdrawiam! :)
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Strona 6 z 23    [ Posty: 229 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x