Hej czy w zachodniopomorskim już ktoś dostał sprzęt?
Próbowałam się dodzwonić do koordynatora i dopytać czy na pewno dziś będzie ta dostawa, bo potrzebuję się "urwać" z pracy, ale niestety nie udało mi się.
Ewela nie ma takiej potrzeby. Harmonogramem możesz sobie wytrzeć tyłek.
Mój ośrodek był na harmonogramie, zestaw nie doszedł do dnia dzisiejszego i pewnie długo nie dojdzie.
Szkoda Twojego czasu.
Informacyjnie - numer podany w instrukcji odbioru i koordynator dla województw Lubuskie, Pomorskie, Wielkopolskie, Zachodniopomorskie jest błędny, dostałem prawidłowy - dostawy w Zachodniopomorskim mają się zacząć "jakoś w przyszłym tygodniu" czyli akurat idealnie w sam kocioł okresu zasiłkowego
Ktoś się może orientuje jak wygląda sytuacja w Wielkopolsce? Swoją drogą, miło że poinformowali nas o opóźnieniach. Przecież my i tak nic innego do roboty nie mamy tylko całymi dniami czekamy na dostawę sprzętu.
Ja się przejmuję, bo pracuję na zabytkowym komputerze, który ledwo dyszy i ma mniej ramu niż mój telefon, a ekran gdzieś mniej więcej taki. Nic nie działa i wszystko się zawiesza, mam zepsutą drukarkę od 3 miesięcy, a nie ma kasy na naprawę, więc ten sprzęt jest mi kuźwa niezbędny do szczęścia i komfortu psychicznego w pracy.