Dzień Pracownika Socjalnego
Dzień Pracownika Socjalnego
Jak u was są wypłacane nagrody dla wychowawców z KN? na Dzień Nauczyciela czy na Dzień Pracownika Socjalnego?
Re: Dzień Pracownika Socjalnego
,, … Tam, za zamkniętymi
oczami
Jest naszej wyobraźni kraina.
W niej zapisujemy chwile,
Które świat dla nas zatrzymał.
Zwykłe okruszki życia,
Wrażenia, przeżycia, tęsknoty, które nas kiedyś wzruszyły,
By nie zapomnieć o tym...
Czasami w tej krainie przepiękne wizje tworzymy.
Tam przebywamy z tymi,
o których tylko marzymy … ‘’
Z OKAZJI DNIA PRACOWNIKA SOCJALNEGO
NAJLEPSZE ŻYCZENIA SKŁADAJĄ KIEROWNIK
I PRACOWNICY
GOPS JARACZEWO
To zawsze było i jest kontrowersyjne.Na karcie nauczyciela wychowawcy dostawali nagrodę dyrektora średnio na 3-4 lata,rotacyjnie.Natomiast w owym dniu 14.października całe służby administracyjno - porządkowe dostawali nagrody,chociaż nie są nauczycielami.Dowiedziałam się ,że w szkołach właśnie tak dostają.Śmieszy mnie,bo oni choć nie-nauczyciele dostawali kasę.A na pracownika socjalnego dostawali kodeksowi,czyli prac.socjalny i znowu służby administracyjno-porządkowe(sekretarka,sprzątaczka,praczka,konserwator).I jak tu nie kochać kodeks pracy?
Acha,no i w dzień pracownika socjalnego wychowawca jedzie z dyrektorem odebrać od starosty statuetkę,z tej okazji.Pieniędzy nigdy nie dostał,ale lipna statuetka uświetnia moją piwnicę.
Acha,no i w dzień pracownika socjalnego wychowawca jedzie z dyrektorem odebrać od starosty statuetkę,z tej okazji.Pieniędzy nigdy nie dostał,ale lipna statuetka uświetnia moją piwnicę.
U nas nagrodę dostał ...Dyrektor. Zatrudniony jeszcze na KN...
A u nas nagrody dostali wszyscy na dzień pracownika socjalnego, tylko wysokość różna więc atmosfera dochodzeniowo - śledcza kto ile i dlaczego?
Oprócz Dzień Pracownika Socjalnego - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
rodziny zaprzyjaźnione
bezpośrednia liczba godzin pracy z dzieckiem
i
RDD
związki zawodowe
stawka żywieniowa
fundusz świadczeń socjalnych
czy aby nie za późno?
KIESZONKOWE - PODSTAWA PRAWNA
publiczna/niepubliczna placówka
praca na zastepstwo
wolne miejsca