Dzień Pracownika Socjalnego

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
Dominika wychowawca

Dzień Pracownika Socjalnego

Post autor: Dominika wychowawca »

Witam :D Dzisiaj jest Dzień Pracownika Socjalnego :D Jak to święto wygląda w waszych placówkach i ile dostajecie kaski zwanej 'nagrodą dyrektora ' za cały rok pracy ???
Kasiak12

Re: Dzień Pracownika Socjalnego

Post autor: Kasiak12 »

A z jakiego powodu miałoby być obchodzone jeszcze w placówkach???
sylwek42

Post autor: sylwek42 »

A dlaczego nie ???????
agawa

Post autor: agawa »

u nas dyrektor nie pamięta o nas - nawet żadnych życzeń nie złoży -ale sam idzie na spotkanie do starostwa - co do nagród to od 2006r. nie dostaniemy żadnych
Adamos14

Post autor: Adamos14 »

A czemu miałby składać???Jesteście pracownikami socjalnymi wszyscy???jesteście nimi wszyscy żeby świeto takie obchodzić???To może wszystkie święta już obchodźmy??w kalendarzu mnóstwo.Można wybrać jeszcze jakieś z 30 świąt.
mmariusz

Post autor: mmariusz »

fajny temat.
U nas ze Świadczeń socjalnych przyznano kwotę 65 zł na ... upominek. tenże upominek miałem sobie sam kopic w wybranym przez dyrekcje sklepie .poszedłem , zamówiłem.... upominek został w sklepie .Do czasu az dyrekcja go odbierze ze sklepu i wręczy mi w pracy 21 jako niespodziankę ...
Ale shiza, no nie.

Potem w kuluarach dowiedziałem sie ze jest jakaś feta - poczęstunek. Nie tylko ja się dowiedziałem,w zasadzie każdy śie do[wypytywał. podobno jakieś spory były o ilość kawałków ciasta -3 lub może więcej. Podobno ktoś powiedział ze "jak wszystkiego" nie zeżrą" to resztę dać dzieciom w niedziele na śniadanie.

odechciało mi się, zdrowie psychiczne ważniejsze
MMMMMM

Post autor: MMMMMM »

Ja pierd...olę...normalnie jak u mnie w placówce:(.
beata***

Post autor: beata*** »

Witam Was,
normalnie mnie przerażacie! u mnie najmniej 800, a najwięcej 2500 ;) pozdrawiam!!!!!
DDz

Post autor: DDz »

Tak a dzieci chodzą w porwanych butach.
marcin75

Post autor: marcin75 »

U mnie normalnie, spotkanie, kawa, ciasto i nagrody. Ja przyznaję dwa razy w roku na 3 maja i 21 listopada. W tym roku było to razem od 1000 do 1600 oczywiście brutto.
P.s. u mnie nie chodzą w podartych. Mają dobre lub wcale jak je sprzeda. :D
ODPOWIEDZ