Witam Dzisiaj jest Dzień Pracownika Socjalnego Jak to święto wygląda w waszych placówkach i ile dostajecie kaski zwanej 'nagrodą dyrektora ' za cały rok pracy ???
u nas dyrektor nie pamięta o nas - nawet żadnych życzeń nie złoży -ale sam idzie na spotkanie do starostwa - co do nagród to od 2006r. nie dostaniemy żadnych
A czemu miałby składać???Jesteście pracownikami socjalnymi wszyscy???jesteście nimi wszyscy żeby świeto takie obchodzić???To może wszystkie święta już obchodźmy??w kalendarzu mnóstwo.Można wybrać jeszcze jakieś z 30 świąt.
fajny temat.
U nas ze Świadczeń socjalnych przyznano kwotę 65 zł na ... upominek. tenże upominek miałem sobie sam kopic w wybranym przez dyrekcje sklepie .poszedłem , zamówiłem.... upominek został w sklepie .Do czasu az dyrekcja go odbierze ze sklepu i wręczy mi w pracy 21 jako niespodziankę ...
Ale shiza, no nie.
Potem w kuluarach dowiedziałem sie ze jest jakaś feta - poczęstunek. Nie tylko ja się dowiedziałem,w zasadzie każdy śie do[wypytywał. podobno jakieś spory były o ilość kawałków ciasta -3 lub może więcej. Podobno ktoś powiedział ze "jak wszystkiego" nie zeżrą" to resztę dać dzieciom w niedziele na śniadanie.
U mnie normalnie, spotkanie, kawa, ciasto i nagrody. Ja przyznaję dwa razy w roku na 3 maja i 21 listopada. W tym roku było to razem od 1000 do 1600 oczywiście brutto.
P.s. u mnie nie chodzą w podartych. Mają dobre lub wcale jak je sprzeda.