agi, a poniosłaś wydatki na 60 czy 17 osób? podziel przez właściwą liczbę. tylko jeśli poniosłaś na 60 a ukończyło 17 to wydatek jest kwalifikowalny? tego bym się bała...
no wlasnie tez się tego boje-kwalifikowalności. Umowe z prowadzącymi miałam na 60 osob a ukonczylo tylko 17 bo warunkiem otrzymania certyfikatu była obecność przynajmniej na 3 zajęciach i stad ukonczylo tylko 17....
Czy pracownikowi socjalnemu zatrudnionemu do projektu można powierzyć dodatkowe obowiązki wynikające z bieżącej działalności ośrodka i przyznać mu za to dodatek specjalny ze środków własnych?
słuchajcie jak napisać wniosek jeśli okres trwania projektu określony został od 2014 do VI. 2015r?
Przecież przez pół roku nie zdążę zrobić tego co zwykle robimy w rok. Czy można w takim razie rozwlec zadania do tej pory realizowane przez rok? Tylko jak napisać budżet????
Załóżmy że planuje 120 godz doradztwa zawodowego w 2014r Jeśli mi coś z tych godzin zostanie to mogę je wykorzystać do czerwca 2015 roku czy na te pół roku muszę oddzielnie zapotrzebować w budżecie kasę?