EFS dla OPS cz. XI - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 3 z 31    [ Posty: 310 ]

Napisano: 28 lis 2013, 20:25

Witam,

MJWPU ogłosiła nabór na dwódniowe szkolenie Wdrażać z sukcesem. Zainteresowanych zapraszam do wysłania ankiety rekrutacyjnej. Szczegółowe informacje na stronie MJWPU
~Lalka

Napisano: 28 lis 2013, 20:25

Witam,

MJWPU ogłosiła nabór na dwódniowe szkolenie Wdrażać z sukcesem. Zainteresowanych zapraszam do wysłania ankiety rekrutacyjnej. Szczegółowe informacje na stronie MJWPU
~Lalka

Napisano: 29 lis 2013, 14:09

Witam,
czy ktoś może orientuje się czy uczestnik projektu który zrealizował już 3 instrumenty aktywnej integracji ale dalej prowadzona jest z nim praca socjalna i otrzymuje od nas pomoc finansową musi być wykazany jako uczestnik który zakończył udział? Czyt możemy go wspierać do końca trwania projektu? I nie kończyć kontraktu? Proszę o pomoc bo mam zgrzyt z opiekunem.
~Miki

Napisano: 02 gru 2013, 16:56

co z trzynastkami za 2013 r. dla pracowników z po kl ?
~ktoś

Napisano: 02 gru 2013, 17:02

a będą takowe?
~dea

Napisano: 02 gru 2013, 17:14

należą się a czy będą????
~ktoś

Napisano: 03 gru 2013, 11:50

Zgodnie z zapisem w Zasadach: \"Zakończenie udziału w projekcie systemowym oznacza:
a) zakończenie przez daną osobę udziału w formach wsparcia przewidzianych dla tej
osoby – zgodnie z zaplanowaną w projekcie „ścieżką reintegracji”.
U nas ścieżka reintegracji w kontrakcie obejmuje również prace socjalną i wsparcie finansowe (zasiłek celowy to też forma wsparcia) w okresie realizacji projektu więc do końca grudnia jest uczestnikiem pomimo, ze ukończył udział w instrumentach aktywnej integracji. My date zakończenia w pEFSie w[isujemy ostatni grudnia, o ile nie jest to sobota.
Poza tym zerknij sobie tu: www.efs.gov.pl/Dokumenty/Documents/FAQ_ ... cjenci.pdf
Konkretnie na strone 10-11 pyt nr 26.
~socjalna_pokl

Napisano: 03 gru 2013, 16:12

~socjalna_pokl

dziękuję bardzo za odpowiedz, będę się trzymała tego co mi wysłałaś, mam już jakiś argument w rozmowie z opiekunem. Niestety on uważa ze w chwili ukończenia kursu powinniśmy go wykazać jako osobę zakończoną. A do tej pory mieliśmy tak jak u Ciebie. Niestety nowy opiekun nowe wizje.

~Miki

Napisano: 03 gru 2013, 16:45

Miki, to niech poda Ci podstawę swojej wizji;)
~socjalna_pokl

Napisano: 03 gru 2013, 22:54

czy mogę prosić do Cb nr GG lub maila?
~prac. ops - do socjalna_pokl

Strona 3 z 31    [ Posty: 310 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x