EFS dla OPS cz. XI
Re: EFS dla OPS cz. XI
MAM pytanie czy w projekcie systemowym może brać udział osoba która jest długotrwale bezrobotna ale korzystająca tylko ze stypendium i posiłków dla dzieci.
czy terener wykładowca prowadzący kurs zawodowy musi mieć kurs pedagogiczny? czy wystarczy tylko doświadczenie w prowadzeniu kursów zawodowych
MAM problem Aneks do umowy ramowej podpisał Wójt z powodu dł€ższej nieobecności kierownika. Kierownik wrócił, dostał nowe pełnomocnictwo, ale nie poszło ono do WUP. Czy będzie zmiana Aneksu? Czy mieliście taką sytuację?
Proszę o pilną pomoc!!!!!!!!!!!!!
Proszę o pilną pomoc!!!!!!!!!!!!!
kontrolę monitorinową:)jjj pisze:dostaliśmy z ROPS prośbę o podanie harmonogramu zajęć szkoleniowych dla podopiecznych z tematami i miejscem odbycia zajęć - co to może oznaczać?
WItam!
Mam pytanie uczestnik projektu zginał w wypadku w trakcie realizacji czy powinnam wcześniej (tj. przed kwartalnym przesyłaniem PEFS-a)
przesłać do MJWPU uzupełniony PEFS?
Prosze o odpowiedź
Mam pytanie uczestnik projektu zginał w wypadku w trakcie realizacji czy powinnam wcześniej (tj. przed kwartalnym przesyłaniem PEFS-a)
Prosze o odpowiedź
Ten człowiek po prostu umarł/zginął i był uczestnikiem projektu tak? ale nie zginął Wam na zajęciach tak? Taki czarny humor wynika z tego.IGa22 pisze:WItam!
Prosze o odpowiedź
czy jeżeli jest kontrol monitoringowa to musi też być koniecznie kontrol dokumentacji?
Witam czy miał ktoś kiedyś do czynienia z wypełnianiem tabeli numer 7 korekty finansowe we wniosku o płatność jak wypełnić prosze o pomoc.
Kto przeprowadza kontrole monitoringową i jak to wygląda czy ktoś już miał
Kto z Was opłaca koszty opieki nad dziećmi uczestników w trakcie trwania zajęć projektowych? JAK TO ROBI???
Oprócz EFS dla OPS cz. XI - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
CZY WLICZAĆ DO DOCHODU STYPENDIUM?
likwidacja OPS, MOPS,GOPS itp...
obiady w szkole
GOPS-y DO LIKWIDACJI !
specjalistyczne usługi opiekuńcze
Widziały gały jaki zawód brały!
HIPOLITOWO
Czy studenta zaliczamy do członków rodziny?
odzieżówka
Kurator społeczny-wynagrodzenie
wezwanie na ZI dla sprawcy przemocy
opieka szkodzi nie pomaga
nieodebrany zasiłek okresowy
Metamorfoza OPS Śródmieście m.st. Warszawy
czy osoba zarejestrowana w PUP może mieć zasiłek stały
Wywiad alimentacyjny