EFS dla OPS cz. XI

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
SKARB

Re: EFS dla OPS cz. XI

Post autor: SKARB »

MAM pytanie czy w projekcie systemowym może brać udział osoba która jest długotrwale bezrobotna ale korzystająca tylko ze stypendium i posiłków dla dzieci.
jolaj

Post autor: jolaj »

czy terener wykładowca prowadzący kurs zawodowy musi mieć kurs pedagogiczny? czy wystarczy tylko doświadczenie w prowadzeniu kursów zawodowych
~lutka

Post autor: ~lutka »

MAM problem Aneks do umowy ramowej podpisał Wójt z powodu dł€ższej nieobecności kierownika. Kierownik wrócił, dostał nowe pełnomocnictwo, ale nie poszło ono do WUP. Czy będzie zmiana Aneksu? Czy mieliście taką sytuację?
Proszę o pilną pomoc!!!!!!!!!!!!!
Gość

Post autor: Gość »

:)jjj pisze:dostaliśmy z ROPS prośbę o podanie harmonogramu zajęć szkoleniowych dla podopiecznych z tematami i miejscem odbycia zajęć - co to może oznaczać?
kontrolę monitorinową
IGa22

Post autor: IGa22 »

WItam!

Mam pytanie uczestnik projektu zginał w wypadku w trakcie realizacji czy powinnam wcześniej (tj. przed kwartalnym przesyłaniem PEFS-a)
przesłać do MJWPU uzupełniony PEFS?
Prosze o odpowiedź
teddy

Post autor: teddy »

IGa22 pisze:WItam!

Mam pytanie uczestnik projektu zginał w wypadku w trakcie realizacji czy powinnam wcześniej (tj. przed kwartalnym przesyłaniem PEFS-a)
przesłać do MJWPU uzupełniony PEFS?
Prosze o odpowiedź
Ten człowiek po prostu umarł/zginął i był uczestnikiem projektu tak? ale nie zginął Wam na zajęciach tak? Taki czarny humor wynika z tego.
jolajola j

Post autor: jolajola j »

czy jeżeli jest kontrol monitoringowa to musi też być koniecznie kontrol dokumentacji?
julek222

Post autor: julek222 »

Witam czy miał ktoś kiedyś do czynienia z wypełnianiem tabeli numer 7 korekty finansowe we wniosku o płatność jak wypełnić prosze o pomoc.
anna62

Post autor: anna62 »

Kto przeprowadza kontrole monitoringową i jak to wygląda czy ktoś już miał
betta27

Post autor: betta27 »

Kto z Was opłaca koszty opieki nad dziećmi uczestników w trakcie trwania zajęć projektowych? JAK TO ROBI???
ODPOWIEDZ