Elmer pleas - Świadczenia rodzinne

Strona 4 z 4    [ Posty: 35 ]

Napisano: 27 lut 2015, 22:40

dede pisze:zaden z was nigdy nie pokazal czy okazal,ze los tak pokrzywdzonych ludzi jak my WO doroslych ,w jakiejs mierze was dotyka.
Mnie totalnie nie dotyka. Są bardziej pokrzywdzeni ludzie. Ale to by trzeba popracować trochę w tej branży, a nie trollować na forumie.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 27 lut 2015, 23:04

iks-dyskusja z toba to czysta strata czasu, i MNIE osobiscie wymiana zdan z kims takim UWLACZA,natomiast proponuje ci bys dobrze zapamietal slowa,ktore napisales wyzej,ZAPAMIETAJ JE DOBRZE chlopie :o
dede

Napisano: 27 lut 2015, 23:10

Sorry, nie jestem w stanie przebić się przez ten bełkot. Brak leków albo za silne dragi. Zapamiętaj to dobrze: zażywasz - przegrywasz! A klej jest szczególnie niebezpieczny. Buziaki :)
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 28 lut 2015, 0:29

wszedzie tam iks ,gdzie sie wypowiadasz ,kazdy DAJE ci do WIWATU,bo i m&m dala ci popalic-to twoja riposta sprowadzila sie do recept,mnie walisz ze mam zle leki,kurde facet co z toba???? intelekt 0 ,nie chwytasz w lot o co biega???? wyzywasz ludzi od psow, moze te kaftany o ktorych nawijasz z m&m ,to raczej sobie fundnij a my ci dorzucimy cegielke --tak madrej osobie jak m&m odmawiasz racji-bo nie potrafisz przyznac sie do braku kompetencji i zrozumienia prostych faktow-mnie ublizasz bo pisze ci prawde-zrezygnoj z komentarzy ,bo ci NIC nie wychodzi-a czlowiekiem jestes podlym ,skoro los ludzi dla ktorych PODOBNO pracujesz jest ci obojetny--- ZENADA :mrgreen:
dede

Napisano: 28 lut 2015, 13:24

Niestety przez kompletny brak moderacji trolle zniszczyły to forum. W tej chwili już się nie da przebić z merytorycznymi postami - zamiast pomagać, forum faktycznie stało się zbieraniną teorii spiskowych z psychiatryka i miejscem gdzie nieświadomi czytają komentarze ludzi nie mających nic wspólnego z realizacją świadczeń, nie mających kompletnie pojęcia o czym piszą.
dede pisze:tak madrej osobie jak m&m odmawiasz racji
Bo jej nie ma.
dede pisze:mnie ublizasz bo pisze ci prawde
Nie piszesz prawdy. Kłamiesz, albo nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz.
dede pisze:skoro los ludzi dla ktorych PODOBNO pracujesz jest ci obojetny
Nie pracuję dla roszczeniowych krzykaczy.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Strona 4 z 4    [ Posty: 35 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x