fajnie było - Świadczenia rodzinne

Strona 9 z 10    [ Posty: 98 ]

Napisano: 18 lut 2014, 13:33

kpić?
Kpina to jest wybór między mafią a sektą (PO a PiS).
kpina jest mówienie, że w UE jest demorkacja
~Elmer

Napisano: 18 lut 2014, 13:33

udało się kiedyś SLD rozłożyć pewnym panom? przystawki zostały zjedzone?
~dzela

Napisano: 18 lut 2014, 13:49

Przypominam, że jesteście w pracy!
~Donald

Napisano: 18 lut 2014, 13:51

Donek a ty znowu na wakacjach?
~Elmer

Napisano: 18 lut 2014, 13:52

Donald a jak mi udowodnisz że jestem w tej chwili w pracy? Wróżbita czy cóś
~mm

Napisano: 18 lut 2014, 13:58

Jesteś w pracy. Moje tajne służby właśnie przedstawiły mi raport dotyczący Twojej osoby.
~Donald

Napisano: 18 lut 2014, 13:58

\"Sorry ludek, ale nikt mnie nie pytał jaki kształt ma mieć państwo, ani nikt mnie nie pytał czy chcę religię w szkole. Ba moich przodków (zapewne też twoich) nikt nie pytał o kształt państwa i jego formy. Podejrzewam, że kiedyś ktoś siła (przymusem) coś postanowił.\"

Święte słowa Elmerze. Niejaki Mieszko I ogniem i mieczem postanowił wprowadzić cywilizację łacińską (chrześcijańską) wbrew woli narodu. Z początku naród sie buntował, powstania robił ale potem się przystosował a teraz nawet uważa, że to było słuszne i zbawienne.
Nie ma więc chyba co narzekać na władzę. Za jakiś czas nasi potomkowie pewnie uznają, że to było dla naszego dobra.
~ludek

Napisano: 18 lut 2014, 14:01

\"posłania ich w niebyt?
To trzeba monarchię przywrócić (bynajmniej nie parlamentarną) \"

Wyborca Myszki Mikkego, prawda?
Zaczniemy od wyboru króla, czy JKM (Jego Królewska Mość ?) sam sie nim na początek ogłosi? A jak nam się król przestanie podobać? Rewolucja?
~ludek

Napisano: 18 lut 2014, 14:06

Donek wykorzystywanie tajnych służb do celów prywatnych (i to bez nakazu sądu) jest karalne.
Powiadamiam agenta Tomka. Przywali ci z krzesła (czy jakoś tak).

Ludek, Mieszko I wziął za p...ysk ludzi dużo wcześniej i wierz mi, że nie chciałbyś by wtedy Polska pozostała przy pogaństwie (mitem jest zresztą twierdzenie, że przed chrztem Polska nie znała chrześcijaństwa). O rzekomych świetnych buntach pogańskich książętach (też nieśli ogień i miecz) oraz Bolesławie Zapomnianym (czy w ogóle był?) można w innym temacie pogadać
~Elmer

Napisano: 18 lut 2014, 14:07

Ludek prawowity potomek i spadkobierca tronu polskiego żyje.
PS. nie chcę JKM na tronie. Najwyżej na krótko jako regent mógłby być.
~Elmer

Strona 9 z 10    [ Posty: 98 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x