GIODO pomocy!

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
gopsianka
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: GIODO pomocy!

Post autor: gopsianka »

dziś złożyłam w giodo wniosek (jako ops); zobaczymy jak to potraktują; ciekawa jestem jak pani z giodo wytłumaczyłaby dlaczego wniosek musi złożyć gmina? skoro zgodnie z par. 13 pkt 4 wójt może upoważnić... kierownika jednostki organizacyjnej gminy to tak jak w przypadku świadczeń rodzinnych i fa taki kierownik może zgłosić zbiór
magnolia

Post autor: magnolia »

żadne GIODO. Rozporządzenie jest wydane na podstawie ustawy o pomocy społecznej, a zbiory ustawy o pomocy społecznej są ta. To że wiele osób nie korzysta z pomocy społecznej nie jest argumentem aby zgłaszać do
GIODO
gopsianka
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: gopsianka »

każdy z nas zrobi jak uważa, ja na podstawie pisma z ministerstwa złożyłam wniosek; jeśli odrzucą to ponownie zrobię jako gmina; osoby zgłaszające się po kartę jednak tworzą pewien zbiór osób, my zbieramy ich dane osobowe więc na logikę należałoby zgłosić
Q!Q!Q!

Post autor: Q!Q!Q! »

W takim razie jak wypełnić pkt. 16 wniosku do GIODO - Zostały spełnione wymogi określone w art. 36-39 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych1).
Skąd uzyskać te dane?
Gość

Post autor: Gość »

kto wysyła w końcu Gmina czy GOPS?!
ODPOWIEDZ