Grafiki pracy
Re: Grafiki pracy
Do Beaty!!! jak możesz to prosze Cie o wysłanie grafiku, [email protected] z góry dziękuje
ale skandal. chcę 100 przelewem na konto i wtedy otrzymam grafik. dziękuję bardzo, ale nie skorzystam w taki mrazie. nie ma to jak bezinteresowność. chociaż byście napisali że możemy wspomóc waszą placówkę, a nie \"prześlij....\"
życzę szczęśliwego układania, ja ten grafik mam i jet super! myślę, że warty jest nie 100 , ale 1000 zł! i więcej! ja wysłałam dzieciakom, niech im się dobrze dzieje! za to mam spokojne święta, bo nie muszę siedzieć nad grafikiem! ale to jest każdego indywidualna sprawa! powodzenia!
Iw, podziwiam Twoje skompstwo! myślę, ze dziewczyny sporo się napracowały przy tym grafiku! nam służy znakomicie, wszyscy zadowoleni (w końcu!). Dużo ludzi sprzedaje różne rzeczy w internecie
to i dlaczego dziewczyny nie mają na tym zarobić! a Ty byś tak chciał (-ła) za darmochę! brawo laski - za pomysł! tym bardziej, ze kasa idzie dla dzieci!

A ja podzielam opinię iw!!!!!!
Uważam, że to jakieś nieporozumienie. Ten e-meil o wplaceniu pieniędzy za grafik mnie rozwalił. Nie chcesz się dzielić nie ma sprawy, ale sprzedawać grafiki?????? Ja sobie ze swoim pradziłam sama, chcialam zobaczyć inne rozwiązania. Zrozumialabym odmowe ale nie cos takiego!!
Kaśka, piszesz, że pieniądze pójdą na dzieci. A skąd ta pewność??? Zbliża się koniec roku, ja już 2 tygodnie temu musialam podac do starostwa stan konta dochodow wlasnych i wszystkie zmiany wiążą się z kolejnymi pismami, przeniesieniami i akceptacją zarządu. Dziwi mnie te lekkie podejście do zmian na koncie na koniec roku i w związku z tym mam wątpliwości gdzie trafią te pieniądze.
Ja musialam prosić osobę, ktora chciala przekazac darowiznę o wstrzymanie sie do nowego roku.
Wiec to wszystko jest co najmniej dziwne!!!!!!!!!
Ja grafiki mogę wyslac za darmo chetnym osobom, nie wiem czy sa tak rewelacyjne jak tamte, ale przynajmniej mam uczciwe zamiary!!!!!!!!!
Uważam, że to jakieś nieporozumienie. Ten e-meil o wplaceniu pieniędzy za grafik mnie rozwalił. Nie chcesz się dzielić nie ma sprawy, ale sprzedawać grafiki?????? Ja sobie ze swoim pradziłam sama, chcialam zobaczyć inne rozwiązania. Zrozumialabym odmowe ale nie cos takiego!!
Kaśka, piszesz, że pieniądze pójdą na dzieci. A skąd ta pewność??? Zbliża się koniec roku, ja już 2 tygodnie temu musialam podac do starostwa stan konta dochodow wlasnych i wszystkie zmiany wiążą się z kolejnymi pismami, przeniesieniami i akceptacją zarządu. Dziwi mnie te lekkie podejście do zmian na koncie na koniec roku i w związku z tym mam wątpliwości gdzie trafią te pieniądze.
Ja musialam prosić osobę, ktora chciala przekazac darowiznę o wstrzymanie sie do nowego roku.
Wiec to wszystko jest co najmniej dziwne!!!!!!!!!
Ja grafiki mogę wyslac za darmo chetnym osobom, nie wiem czy sa tak rewelacyjne jak tamte, ale przynajmniej mam uczciwe zamiary!!!!!!!!!
droga MOA. dziekuje za poparcie i odwagę. czy mogę za darmo
prosić rewelacyjny grafik na konto: [email protected]?
PS. radosnego świętowania przyjścia na świat zbawiciela!!!!
iwona

PS. radosnego świętowania przyjścia na świat zbawiciela!!!!
iwona
Moa, ja również bardzo proszę o grafik, jeśli nie będzie dla Ciebie kłopot, [email protected]
Pozdrawiam świątecznie
Pozdrawiam świątecznie
czytam te wszystkie wątki, i stwierdzam, ze żerowanie na czyjejś pracy to na tej stronie jest normą! do roboty kobiety!!!!!! a nie prośba - prośbę pogania! a za co bierzecie pieniądze?
...sorki, ale zaczęło się od składania propozycji i oferowania tego \"cudu\", nie od próśb, a już napewno nie żerowania!!!
Ale cudowna grupa zawodowa!!! Zapomniana przez ustawodawców, ciągle szukająca rozwiązania swojej nieciekawej sytuacji!!!
Niby taka zgrana i wspierająca się?????
Kto tutaj żeruje \"SIOSTRY\"???:)))))))))))))))))))
pomożecie w sprawie grafików, właśnie od stycznia przypadła mi ta mało przyjemna praca. Pozdrawiam. [email protected]
Oprócz Grafiki pracy - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
terapeuta w POW
Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii- opłata za posiłek
akta osobwe wychowanków
jaki komplet dokumentów do rodziny zastępczej
gdzie mam złorzyć wniosek
RDD
Ubezpieczenie zdrowotne wychowanków placówki op.wych. - jakie procedury?
ciężko upośledzona umysłowo córka
Wymagane dokumenty
co wy na to
Rodzice pilnie poszukiwani DZ 03.09.2008r.
zarobki młodszego wychowawcy w wielofunkcyjnej placówce opiekuńczo-wychowawczej
opiekun nocny???
terapeuta w placówce wielofunkcyjnej
mow i mos
Opiekun prawny