granica wytrzymałości - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 5    [ Posty: 48 ]

Napisano: 13 lut 2014, 14:13

czy Wam się zdarzają ludzie bliscy obłędu? Rano mieliśmy Pana, który przyszedł się dowiedzieć co nowego w świadczeniach, gdy dowiedział się, że jak już to dopiero około kwietnia, to wpadł w taki szał, że dopiero straż miejska go uspokoiła a karetka odwiozła go do szpitala.
Nawet nie wiecie jak się bałam. Ten człowiek nie był sobą. Znam człowieka, zawsze miły, spokojny. Po uspokojeniu zrobiło mi się go żal i żony, którą się opiekuje. Po lipcu nie dostał - przekroczenie kryterium.
~Kati

Napisano: 13 lut 2014, 14:57

zdarzają i serdecznie mam dość tego wydzierania się zostawiania mi rodziców i wyzywania od najgorszych ...ja tylko realizuję tą ustawę do posłów niech mają pretensje......i wcale nie jest mi ich zal nic nie tłumaczy takiego c.h.a.m.s.t.w.a
~Marta

Napisano: 13 lut 2014, 16:10

\'czy Wam się zdarzają ludzie bliscy obłędu?\'

Tak, tylko mnie się z reguły boją.
~Iks

Napisano: 13 lut 2014, 16:12

Iks uwielbiam Cię!
~Anka

Napisano: 13 lut 2014, 22:34

a ja życzę zamiany ról to się opamiętacie
ania
~ania
VIP
Od: 18 maja 2011, 16:30
Zajmuję się:

Napisano: 13 lut 2014, 22:50

ania masz rację powinna jedna z drugą zamienic się choc na 2 miesiące wtedy zamknęły by m.o.r.d.y.
~kaki

Napisano: 13 lut 2014, 23:42

ania, kaki - ja przedstawiłam ten wypadek nie przez złośliwość ale tak jak tytuł ,,granica wytrzymałości\'\' to miałam na myśli nie nas pracowników ale opiekunów, a nie muszę się zamienić, bo sama to przeżyłam, przez trzy lata opiekowałam się ,,leżącym\'\' mężem i trochę boli czasami to, że właśnie na nas skupia się cała złość opiekunów
~Kati

Napisano: 14 lut 2014, 0:35

Te sytuację trzeba nagłośnić w mediach !!! do czego doprowadziliście razem z rządem !!!

I jeszcze jakie zdziwienie !!!! Człowiek narażony na długotrwały stres, po prostu nie wytrzymał nerwowo ! Co tu jest dziwnego w tej sytuacji ?

Nie długo będzie o tym w fakcie !!!! Prosze się przygotować Pani Kati !!!!
~~~

Napisano: 14 lut 2014, 0:41

~~~ - a co ja ,,PANU\'\' zrobiłam?
~Kati

Napisano: 14 lut 2014, 0:59

Sprawa jest już zgłoszona !

będziecie sobie więcej jaja z pokrzywdzonych ludzi robić !!!! tylko czekacie na takie zachowania, opiekunowie bez świadczeń znają te wasze \"współczujące\" spojrzenia !!!
na tle takich osób można się dowartościować prawda ?
~~~

Strona 1 z 5    [ Posty: 48 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x