granica wytrzymałości - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 5    [ Posty: 48 ]

Napisano: 14 lut 2014, 14:41

widzisz Kati szczuj jesteś.
Trza było posypać głowę piaskiem, przeprosić i zamilczeć. A tak zostałaś szczujem...
~Elmer

Napisano: 14 lut 2014, 14:49

oj Elmer ale porażka pod hasłem szczuj tylko znalazłam :
szczuj Kaczyński, szczuj Rydzyk i szczuj psa a teraz będzie szczuj Kati
~Kati

Napisano: 14 lut 2014, 14:51

w sumiemogło byc gorzej:
szczuj Tusk
szczuj Palikot
szczuj Bęgowskie
~Elmer

Napisano: 14 lut 2014, 14:55

przestań nie podpowiadaj,
~Kati

Napisano: 14 lut 2014, 16:25

nie dziwiłabym się gdyby w związku z tą opieką były jakieś konkretne pieniądze i nie uwierzę, że dla normalnego człowieka brak tych marnych 520 zł stanowi powód do takiej nienawiści, i założę się, że Ci pieniacze to po prostu naciągacze, a reszta siedzi cicho i z pokorą czeka aż im w końcu nasz kochany rząd rzuci z powrotem te ochłapy
~~iza

Napisano: 14 lut 2014, 16:33

Iza dla niektórych jak piszesz ,,marne pieniądze\'\' to fortuna, wbrew logice za te pieniądze niektórzy muszą sobie urządzić życie, gdyby ktoś na ten temat napisał książkę stałaby się bestsellerem
~Kati

Napisano: 14 lut 2014, 16:48

~~iza
ciekaw jestem Twojego zachowania, jak by Ci z pensji ucieli te marne 520,-
~kun

Napisano: 14 lut 2014, 17:02

Do Kati

Każdy, kto pracuje w OPS ma do czynienia z agresją klientów - choćby był najbardziej spolegliwym, przyjaznym i otwartym dla ludzi urzędnikiem. Ja miałem takich sytuacji wiele i wiesz co? w większości tych przypadków to właśnie ci agresorzy potem spuszczali wzrok i było im wstyd...

Jakkolwiek banalnie to zabrzmi: NIE TY masz się wstydzić tego, że ktoś cię zwyzywał - niech wstydzi się ten klient. NIE TY masz się czuć winna tego, że ktoś nie utrzymał nerwów na wodzy. NIE JESTEŚ żadnym zderzakiem, ani \"chłopcem do bicia\". ROBIĆ SWOJE! a jak ktoś naprawdę przegina - to jest od tego prokuratura, są paragrafy na szantaż, groźby karalne, znieważenie funkcjonariusza publicznego itd. (nawet jeśli g.... to daje).

Pzdrawiam
~Kr.

Napisano: 14 lut 2014, 17:12

dziękuję - dla mnie to ważne, że takie opinie też są, - pozdrawiam i udanej ,,Walentynki\"
~Kati

Napisano: 14 lut 2014, 19:24

Jak dla mnie historia mało realna. Najsilniejsze emocje towarzyszyły wszystkim na początku, Teraz juz opadły i wszyscy przeszli bardziej do porządku dziennego, którym już nie towarzyszą histerie, do których konieczne byłoby wzywanie nie tylko policji ale takze pogotowia. Tym bardziej, że pan nie był w jakiejs tragicznej sytuacji, skoro przekraczał kryterium dochodowe.
A że wiążę Kati z Gosią - administratorka białego bloga, to najszybciej historia wymyśloną na jej i jej bloga potrzeby., zeby zyskać dowód do przedstawienia do czego doprowadza kres wytrzymałosci ludzkiej. W wszystko to dla poparcia swoich racji z przyjęciem proponowanego przez rząd bubla.
~m&m

Strona 3 z 5    [ Posty: 48 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x