granica wytrzymałości - Świadczenia rodzinne

Strona 4 z 5    [ Posty: 48 ]

Napisano: 14 lut 2014, 20:10

kto to jest Gosia? - drugi raz coś próbujesz tworzyć jakieś The Never Ending Story, kup sobie Stoperan
~Kati

Napisano: 14 lut 2014, 20:19

Przeciez napisałam.
A i tak goszcząc na jednym i na drugim blogu powinno ci sie co nieco obić o uszy.
~m&m

Napisano: 15 lut 2014, 16:12

\'drugi raz coś próbujesz tworzyć\'

Łeee, żeby tylko drugi ;) Ale to normalne przy tym schorzeniu, także ja biorę poprawkę na posty MnMsa.
~Iks

Napisano: 17 lut 2014, 17:19

najważniejsze to nie dać się sprowokować, ja słucham słucham słucham tych wrzasków, po czym odpowiadam spokojnym głosem że mi przykro i nic nie mogę zrobić
-wiem z doświadczenia, że jeśli \"włączysz\" w to wszystko własne emocje to odbije się to przede wszystkim na Twoim zdrowiu i życiu, dlatego spokojnie, chłodno ale stanowczo...
~Wino

Napisano: 17 lut 2014, 18:01

Ta granica wytrzymałości może ci się przesunąć i będziesz bliski obłędu ! Póki co, dajesz jakoś radę ale jak długo ?
Tylko poczekaj jak opiekunowie już w marcu będą sie dopytywać o pieniądze, a w kwietniu-maju ruszą szturmem do waszych biur !
~imię

Napisano: 17 lut 2014, 18:25

w złej godzinie umieściłam ten temat a pisząc o granicy wytrzymałości właśnie miałam na myśli opiekunów, którzy utracili świadczenia, więc nie musisz się produkować, a to kiedy wejdzie ustawa i kiedy będą pieniądze - najmniej od nas to zależy i nie wiem dlaczego mamy być ,,chłopcami\'\' do bicia
~Kati

Napisano: 17 lut 2014, 18:29

,,najmniej od nas to zależy\'\' źle napisałam - w ogóle od nas nie zależy
~Kati

Napisano: 17 lut 2014, 20:29

Z moich osobistych doświadczeń najbardziej wrzeszczą i straszą wyudzacze. Ci naprawdę doświadczeni przez niepełnosprawność swoich bliskich nie krzyczą nie straszą, wiedzą, że jak tylko będzie to możliwe wypłacimy co trzeba i można wypłacić.
~Iwa

Napisano: 18 lut 2014, 9:22

Ludzie czy was kompletnie pogięło?!
Czy potraficie jeszcze myśleć?
Na kim wy się chcecie wyżywać (imię to do ciebie)?
Nie potraficie nawet wroga określić?
Czy szeregowy pracownik stworzył ustawę i zabrał wam świadczenie? Ogarnijcie się trochę!
~Elmer

Napisano: 18 lut 2014, 14:05

Jak się dostaje po znajomości akurat taką posadę urzędnika państwowego, to sie nie wybrzydza nie mając innych perspektyw. Nikt was chyba nie zmusza do tej pracy ?

A że bywacie \"posłańcami złych wieści\", to nie powinniście się dziwić że jest, jak jest ! Przecież Seredyn, Kosiniak-Kamysz czy Tusk nie przyjmą tego na siebie, od tego jesteście, niestety WY !

Zdajecie sobie chyba sprawę, ile to jest osób, 100-150 tys. wku***onych opiekunów ! którzy WAS odwiedzą w kwietniu !!!!!!!!!!

Współczując WAM, moge tylko dodać - sorry taki mamy rząd !
~imię

Strona 4 z 5    [ Posty: 48 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x