Holokaust chrześcijan-drastyczne! - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 30 sie 2015, 21:54

Który Beer to zamiecił? Przedstaw się z imienia, a nie piętnuj nazwiska. I miej odwagę wziąć na siebie odpowiedzialnosć za przedstawienie tak drastycznych scen!
Już dzisiaj kiedy napisałam Kulczykpwi uczciwie, że bede się starała o dywidendy nagle z piwa znikł napis BEER ( jeszcze tylko limitowana seria piwa EB na puszce reklamuje moje nazwisko.
Czy to matactwo ma teraz nowy cel mianowicie zwrócenie uwagi na mnie i moją rodzinę?
Założyciela tego postu proszę o jasną i konkretną odpowieź.
Jest to bowiem jasne i bardzo konkretne podżeganie do ludobójstwa, a nie zwrócenie uwagi na problem.
Póki co jestem bowiem kandydatem na posła, a do poselstwa daleka droga biorąc pod uwagę moją obecną sytuacje.
Proszę o pilna odpowiedź - bo sama swiata nie zbawię, ale wspólnie możemy mieć wpływ na to co sie już dzieje i możemy zaradzić skutkom tak samo jak i zastosować odpowiednią profilaktykę.
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 31 sie 2015, 6:31

Podobne zdarzenia występują już we Francji :cry:
Gość

Napisano: 31 sie 2015, 9:33

nie jednemy psu na imie piwko
do dzibar

Napisano: 31 sie 2015, 10:24

Nie o psach tu mowa jak wynika z kontekstu
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 31 sie 2015, 15:58

Z jednej strony islamizacja, a z drugiej murzynizacja Europy! Jak widać biała i z cywilizacji łacińskiej Europa powoli przestaje istnieć, zmieniając się w Arabsko-Muzułmańską i Murzynsko-Afrykańską mieszankę. Jeśli nikt tego nie zatrzyma to za kilkanaście lat imigranci zmienią pewne części Europy w czarną Afrykę, a jeszcze inne w bliski wschód. Biały człowiek w mniejszości będzie się czuć jak obcy we własnym kraju, a z punktu widzenia ewolucji jak słabsza rasa, ponieważ na wyginięciu i zdominowana liczebnie przez nowych przybyszów, którzy rozmnażają się dużo szybciej niż tubylcy.
Gość

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x